Asil Çağıl, ödüllere doymuyor!

Asil Çağıl, ödüllere doymuyor!

Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 2. İstanbul Altın Zirve Ve Kariyer Ödülleri 2021, ödül töreninde yılın en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl'a verildi.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. Sudatur Gemisi’nde düzenlenen ödül töreninde, Yılın En İyi Koreografı ödülü Asil Çağıl’a verildi.

Yaptığı birbirinden başarılı defilelerden dolayı ödüle layık görülen ünlü koreograf Asil Çağıl’ İnsanlık olarak pandemi. yangın, deprem gibi tatsız olayların yaşandığı dünyada bu tip etkinliklerin yapılması çok zorlaştı. Başta Tuğçe Sarıkaya olmak üzere bizi ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler.

asil-cagil.jpg

Tüm ekip arkadaşlarım adına aldığımız bu ödül bizi daha da motive ediyor.Bu yıl aldığımız 10 ödülümüz. Başarılarla dolu daha nice yıllara. Yola devam’ ifadelerini kullandı.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. Gecenin sunuculuğunu Ece Gürsel ve Yavuz Seçkin yaparken, Ses/ışık/teknik Fashion Art -Mesut Büyüksofuoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.