ASIRLIK YAŞAMIN SIRRI; SEVGİ

ASIRLIK YAŞAMIN SIRRI; SEVGİ

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 12 yıl önce verdiği sözü tutarak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 100’ncü doğum gününü kutlayan hemşerisi Fethiye Düzgit’i evinde ziyaret etti.

Başkan Şahin’i sevinçle karşılayan Fethiye Düzgit, bir asırlık yaşam sırrını “Sevgi” sözüyle ifade etti.12 yıl önce “İnşallah 100. Yaşınızı birlikte kutlarız” temennisinde bulunduğu hemşerisi Fethiye Düzğit’i 100. doğum gününde evinde ziyaret eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 1999 yılından bugüne aralıksız sürdürdüğü Menemen Belediye Başkanlığı görevinde en mutlu olduğu anlardan birisini yaşadığını söyledi.

Düzgit Ailesi’ni bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Tahir Şahin, elini öperek çiçek sunduğu Fethiye Düzgit’e 100. yaş günü hediyesi olarak yüzük takıp; “Sevgililer Gününüz kutlu olsun. İnşallah daha nice nice güzel günler göreceğiz birlikte. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum. 20 yıldır siyaset yapıyorum, belki bugün en mutlu olduğum anlardan bir tanesi” dedi.Doğum günü pastasını Başkan Şahin ile birlikte kesen Fethiye Düzgit, uzun yaşamın sırrını ise şöyle açıkladı; “Her şeyin başı sevgi. Muhabbetli hareket etmek, kimsenin aleyhinde bulunmamak. İki kişi kavga etseler, ben ikisini birden barıştırmaya gayret ederim” diye konuştu.Fethiye Düzgit’in, 85 yıl önce kendi diktiği kıyafetle çekildiği resmi dikkatle inceleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; iki çocuk annesi Fethiye Düzgit’in yanına cüzdanını isteyerek içerisindeki Atatürk ve Türk bayrağı rozetlerini göstermesinden çok duygulandığını ifade ederek; “100 yaşında bile bunu saklayabiliyorsak, bu ülkenin geleceği gerçekten aydınlıktır. Allah, daha uzun ve sağlıklı ömürler versin. Sevgililer Gününüz tekrar tekrar kutlu olsun”dedi.Ziyaretin sonunda Başkan Tahir Şahin, Fethiye Düzgit ve Ailesi ile hatıra fotoğrafı çekildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.