Asker ağabeyleri için Fetih Suresi okudular

Asker ağabeyleri için Fetih Suresi okudular

Kestanepazarı öğrencileri asker ağabeyleri için dua ediyor

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda eğitim gören İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yapılan Zeytin Dalı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için dua ediyor.

Afrin Bölgesi’nden ülkemize yönelik oluşan tehditlerin bertaraf edilmesi için PKK-PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nın başarıya ulaşması için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ülke genelindeki din görevlilerinden tüm camilerde yatsı ve sabah namazlarında Fetih Suresi'nin okunması ve dualar edilmesini istedi.

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimi alan Kestanepazarı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de asker ağabeylerinin muzaffer olması Zeytin Dalı Harekâtı’nın zaferle tamamlanabilmesi için sabah ve yatsı namazlarından önce ve sonra Fetih Suresi okuyup hep birlikte dua ediyorlar.

DERSLERDE BAYRAK GİBİ DİZİLİP DUA EDİYORLAR

Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Müdürü Şaban Küçük, hafızlık eğitimine devam eden 150 öğrencinin sadece namaz öncesi ve sonrasında değil ezber aralarında da sık sık Fetih Suresi okuduğunu dile getirerek, “Ayrıca namaz sonrası yapılan Kur’an ezber derslerinde de öğrencilerimiz rahlelerini ay yıldız şeklinde birleştirerek bayrağı sembolize ederek oturma düzeni alıyorlar. Bu şekilde ezber yapan öğrencilerimiz ardından topluca Fetih Suresi okuyup devletimiz, ordumuz ve milletimiz için dua ediyorlar” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.