ASKİ Aydın'ı modern altyapı ile donatıyor

ASKİ Aydın'ı modern altyapı ile donatıyor

Aydın’ın altyapısını büyük yatırımlar ile modern hale getiren ASKİ, kentin ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve etkin çalışmalarını sürdürüyor. 

Gelişen kentin artan taleplerine, modern ve kalıcı çözümler sunarak cevap veren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentin farklı noktalarında eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın genelinde kalıcı çözümler üretmek için çalışmaya devam eden ASKİ ekipleri, Koçarlı’nın Mersinbelen Mahallesi’nde yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştiriyor. Kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle yapılan çalışma ile sorunsuz bir altyapının temelleri atılmış oluyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’na yaptığı hizmetlerle de hızlı ve etkin çalışmalar vatandaşların hizmetine sunuluyor. Altyapıda gerçekleştirilen yatırımlar ise özellikle yaz aylarında yoğun nüfus artışı yaşanan Kuşadası için önemle planlanıyor. ASKİ, Sağlık Caddesi’nde içme suyu hattı çalışması ile Kuşadası’na kalıcı bir hizmet daha gerçekleştirmiş olacak.

kusadasi_saglik_cad-(5).jpeg

Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırımlarına devam eden ASKİ; Çine ve Bozdoğan’da da çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ ekipleri, Çine’nin Doğanyurt Mahallesi’nde ve Bozdoğan’nın Koyuncular Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Başkan Çerçioğlu: Arkadaşlarımız özveri ile çalışıyor

Yapılan çalışmaların Aydın’ın geleceğine yönelik yatırımlar olduğuna dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın’ın her köşesinde arkadaşlarımız özveri ile çalışıyor. Çünkü yaptığımız her çalışma Aydın’ın geleceğine yönelik yapılan çalışmadır, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmadır. Bu bilinçle, her işi önemseyerek kalıcı ve kaliteli hizmetlerde bulunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.