ASKİ Aydın'ın bütün ilçelerinde çalışıyor!

 ASKİ Aydın'ın bütün ilçelerinde çalışıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, doğusundan batısına Aydın'ın bütün ilçelerinde çalışıyor.

Aydın genelinde kalıcı çözümler üretmek için çalışmaya devam eden ASKİ ekipleri vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda Karacasu'nun Cabi Mahallesi'nde kanalizasyon hattı yapıyor. Çine ilçesinin Evciler Mahallesi'nde de kanalizasyon hattı kollektör bağlantısı yapan ekipler, Karacasu'da ise Tepecik Göleti'ni temizliyor. ASKİ ekipleri, Nazilli Yeni Mahalle'de içme suyu hattı yapımı gerçekleştirirken, Söke'nin Sazlı Mahallesi'nde ve Didim'in Efeler Mahallesi'nde de içme suyu abone bağlantılarını yapıyor.

aski-calisiyor-(10).jpg

Ekipler, Nazilli ilçesi Sailer Mahallesi'nde içme suyu terfi hattı ve şebeke hattını ve Bozdoğan'ın Sırma Mahallesi'nde de içme suyu şebekesi yapım çalışması gerçekleştiriyor. Mahallelerin içme suyu ihtiyaçlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturan ekipler Çine'nin Tatarmemişler Mahallesi'nde de içme suyu kaynak drenaj çalışması yapıyor. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederken, Başkan Çerçioğlu vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ekiplerin aralıksız çalıştığını belirtti.

aski-calisiyor-(13).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.