ASKİ, Beşparmak Dağlarından su sağladı

ASKİ, Beşparmak Dağlarından su sağladı

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) çalışmalarını sürdürüyor.

ASKİ ekipleri, çalışmalar kapsamında Söke Karakaya’da çelik boru ishale hattını tamamladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Beşparmak Dağları’nın zirvesinde yapılan çalışmalarda oldukça yüksek hava sıcaklığına ve arazi şartlarının makinelerle çalışmaya izin vermemesine rağmen çalışmaların insan gücüyle tamamlandığını söyledi.

foto-5.jpeg

Çerçioğlu, “Latmos bölgesindeki mahallelerimize su verebilmek için doğa şartları makinelerle çalışmaya izin vermediğinden insan gücüyle çalışma yapıldı. Çelik borular da dağın zirvesine insan gücüyle çıkarıldı. Tamamlanan boru hattıyla birlikte Köprüalan ile Karakaya mahalleleri; İsliler, Söğütözü ve Osmakuyusu mevkileri şebekeden faydalanmaya başladı. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için şartlar ne kadar zor olursa olsun çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Çerçioğlu, Aydın genelinde daha iyi bir altyapı için yatırımlara devam edileceğini de ifade etti. Hizmet odaklı belediyecilikle planlı bir şekilde altyapı çalışmaları yapmayı sürdürdüklerini de söyleyen Çerçioğlu, il genelinde altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.