ASKİ ekipleri Aydın'ın ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor!

ASKİ ekipleri Aydın'ın ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor!

Aydın’ın altyapısını büyük yatırımlar ile modern hale getiren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hızlı ve etkin çalışmalarını sürdürüyor

Medya Ege- Aydın'ın artan taleplerine, modern ve kalıcı çözümler sunarak cevap veren Aydın  Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentin farklı noktalarında eşzamanlı olarak çalışmalarına devam ediyor.  ASKİ ekipleri, Köşk ilçesi Ovaköy mahallesinde yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştiriyor.  Ekipler ayrıca, Didim ilçesi Hisar mahallesinde kanalizasyon hattı yapımına devam ediyor.  Kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerle yapılan çalışma ile sorunsuz bir altyapının temelleri atılmış oluyor.

en_gjuwxuaarpem.jpg

Yapılan çalışmalara dair sosyal meyda hesabından açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi, "ASKİ ekiplerimiz, Köşk ilçesi Ovaköy mahallesinde yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştiriyor. Kent genelinde kalıcı çözümler üretmek için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için aralıksız çalışıyoruz. ASKİ ekiplerimiz, Didim ilçesi Hisar mahallesinde kanalizasyon hattı yapımına devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

en_s7hrxyaix7wj.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.