“Askıda Ekmek Kampanyası” İzmir'in her mahallesinde

“Askıda Ekmek Kampanyası” İzmir'in her mahallesinde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeniden gündeme getirdiği “Askıda Ekmek Kampanyası” İzmir parti teşkilatları tarafından semt ve mahallelerde devam ediyor

MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu “hayırda yarışmak dinimizin emridir. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bu konudaki hassasiyeti bizim gayret kaynağımız oldu. Ne mutlu ki yüzlerce yıllık geleneğimiz tekrardan dirildi. Veren elin alan eli görmediği yardımların çok faydalı olduğuna inanıyor, dayanışmacı ruhumuzun bu suretle tekrar şaha kalkacağına inanıyoruz” dedi.

MHP İzmir İl Teşkilatı otuz ilçede Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tekrar gündeme getirdiği “Askıda Ekmek Kampanyasını” sürdürüyor. İl Teşkilatından alınan bilgiye göre mahalle ve semtlere kadar inen askıda ekmek kampanyasına hayırseverlerin katılımının da her gün daha da arttığı öğrenildi. İş insanları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve devlet bürokrasisinin temsilcilerinin de katıldığı “askıda ekmek hayrı” İzmir’in gündemine oturmuş durumda.

bornovamhpaski.jpeg

Bütün Alanlardan Destek Var

MHP Bornova İlçe Başkanlığı da askıda ekmek kampanyası için kollarını sıvadı. MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin ikinci kez dile getirdiği kampanya için MHP Bornova İlçe teşkilatı semt ve mahalle çalışması başlattı. İlçe Başkanı Turan Otlu; “Türk Milleti denilince akla ilk gelen şey dayanışma ruhudur. Omuz omuza birlikte yaşama ülküsüdür. Askıda ekmek yüzlerce yıldır milli dayanışma ruhumuzu temsil eden bir geleneğimizdir. Genel Başkanımızın bu geleneğimizi tekrar ihya etmesi milli birlik anlayışımıza hız vermiş ve güçlendirmiştir. Partimizin Bornova ilçe teşkilatı olarak il başkanımızın koordinesinde otuz ilçemizde olduğu gibi Bornovamız’ da da kampanya ile ilgili faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Mahalle ve semtlerimize indirdiğimiz bu çalışmamıza da birçok yerden destek var. İş insanlarımızdan STK’larımızdan, Yerel Yönetimlerimizden ve bürokrasimizden kampanyaya büyük bir destek var. 

Veren El Alan eli görmüyor

Yüzlerce yıldır süren bu geleneğin en güzel yanının da “veren el alan eli görmemesidir” diyen MHP Bornova İlçe Başkanı Turtan Otlu, “Bu konuda muhterem Genel Başkanımızın ifadelerini eleştirenler, millet gerçeğinden, dayanışma kültürümüzden ve yüzlerce yıllık geleneklerimizden habersiz olanlardır. Biz yeni bir şey başlatmadık. Olanı yaşatıyoruz. Liderimizi eleştirenler gerçeklerden habersiz, kıymetlerimize duyarsız ve milli varlığımıza düşman olanlardır. Biz inandığımız yoldan dönmeyecek, hayırda birbirimizle yarışmaya devam edecek ve birbirimize destek olma kararlılığını her şart ve zeminde ortaya koyacağız.” Dedi.

İnsanımızın Faydasına

Askıda Ekmek Kampanyasının halkımız tarafından desteklendiğini söyleyen Fırıncı Esnafı Turan Boz ise kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Esnaf olarak yıllardır halkımızla yüz yüze geliyoruz. Kovid Salgını sebebiyle insanımızdan zor durumda olanlara böyle bir destek tam manasıyla çok faydalı oldu. Esnaf olarak milli varlığımızın önemli bir kolunu temsil ediyoruz. Bu kampanyanın destek görmesi ve halkımızın bundan faydalanması inanın en başta bizleri sevindiriyor. Biz de esnaf olarak bu kampanyaya her türlü desteği veriyoruz.” Açıklamasını yaptı. MHP tüm ilçe teşkilatlarıyla Askıda Ekmek Kampanyasına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.