ASKIDA ODA’YA RESSAM ELİ DEĞDİ

ASKIDA ODA’YA RESSAM ELİ DEĞDİ

“Kitvak’ın üçüncü eseri DEÜ Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin açılmasının ardından ikiye katlanan ‘Askıda Oda’ talebi üzerine yaptığı destek çağrısına, Ressam Aslı Önder’den destek geldi.

Önder, 17 Şubat’a kadar görülebilecek resim sergisinde yer alan eserlerden elde edilecek gelirin bir bölümünü ‘Askıda Oda’ya aktaracak”

 

Kitvak’ın “Askıda Oda” çalışmasına vatandaşların ilgisi devam ediyor. Son olarak Ressam Aslı Önder, GT Art and Interiors’ta devam eden “Bir mesajınız var” temalı resim sergisinden elde edilecek gelirin bir bölümünü, maddi durumu iyi olmayan hasta ve hasta yakınlarının yararlandığı “Askıda Oda” uygulamasında kullanılmak üzere bağışlayacağını açıkladı.  

Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı çeşitli sergilerden sonra ilk kişisel sergisini açan Aslı Önder, uzun bir çalışma sürecinin ardından ürettiği eserlerini İzmir Alsancak’ta GT Art & Interiors’ta sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Aslı Önder “5 Yıldan bu yana İcra Komitesi’nde olduğum KİTVAK’la gönül bağımız var. Vakıf büyük bir özveriyle, çok önemli işler yapmaya, anlamlı eserler üretmeye devam ediyor. Kitvak’ı ve çalışmalarını çok iyi bildiğimden,  emeğimin bir bölümünü vakfa bağışlamak istedim. Bu sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü KİTVAK’ın ‘Askıda Oda’ projesi fonuna aktarılacak. Çalışmalarımın, hem sanatsevere hem de o kişiler vasıtasıyla tanımadıkları başka kalplere dokunacak olması beni umutlandırıyor, sergime anlam katıyor” dedi.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul bu anlamlı bağış için, aynı zamanda Kitvak İcra Komitesi Üyesi olan Ressam Aslı Önder’e teşekkür ederken, “Askıda Oda” hesabına vatandaşlardan az çok demeden destek olmalarını beklediklerini söylerken “Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi, ‘Askıda Oda’ya yoğun bir talep söz konusu. Güzel yürekli hayırsever vatandaşlarımızdan beklentimiz ve dileğimiz ‘Askıda Oda’ya desteklerini sürdürmeleri. Bu vesileyle her zaman yanımızda olmaya devam eden bağışçı ve hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Ressam Aslı Önder’in “Bir mesajınız var” temalı resim sergisi Mustafabey Caddesi Kültür Apartmanı No.30 K.3 D.8 Alsancak İzmir adresinde bulunan GT Art and Interiors Resim Galerisi’nde, 18.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.