“Asklepios Life” yayın hayatına başladı

“Asklepios Life” yayın hayatına başladı

Türkiye’nin tek spor dergisi“Spor Life”ı ve Türkiye’nin tek müzik dergisi “Roll Life”dergilerini yayın dünyasıyla buluşturan Popüler Yayın Grubu bu kez sağlık alanındaki boşluğu doldurmak amacıyla “Asklepios Life”ı hayata geçirdi. 

Derginin başyazarlığını Ahmet Kandemir yapıyor.Dergi iki dilde basıldı ve sadece Türkiye’de değil Almanya’da da dağıtılacak.Derginin genel yayın yönetmeni Prof.Dr.Erkan Sevinç “Asklepios Life ile farklı bir işe imza atıyoruz. Öncelikle Almanya’da da yayınlayacağımız dergimizi daha sonra farklı ülkelerde de görücüye çıkaracağız. Sağlık Turizmine bir nebze olsun katkımız olursa ne mutlu bize”şeklinde konuştu.

Kapağında 100 yaşını aşan Türkiye’nin ilk kadın ortodontisti Ayşe Mayda’nın yer aldığı dergide usta kalemlerden yazılar yanısıra  İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur ve İzmir Tabip Odası Başkanı Funda Barlık Obuz ile röportajlar var.Derginin ilk sayısının ana konusu Geriatri.

Asklepios Life’nın yayın hayatına girmesi nedeniyle 11 Nisan 2019 Perşembe akşamı Mutfak 93’de bir lansman düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.