ASKON 2020 yol haritasını belirledi 

ASKON 2020 yol haritasını belirledi 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi, 6. Planlama ve İstişare kampını Balıkesir’de gerçekleştirdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesinin bu yıl 6.sını gerçekleştirdiği Planlama ve İstişare kampı Balıkesir Körfez Termal otelde 2 günlük bir program ile gerçekleşti.

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü “ASKON olarak üyelerimizin uluslararası rekabette daha saygın ve güçlü, pazarlarda ise daha etkin ve verimli olmaları yönünde gelişmeleri için kendilerine destek vermek ve onlara rehberlik etmeye çalışıyoruz, planladığımız eğitim, bilgilendirme ,tecrübe aktarım programı, yurt içi ve yurt dışı iş geliştirme gezilerimiz üyelerimizin ve İzmir’in ticaretine yön verecek programlarımız 2020 yılında da tüm hızıyla devam edecek bunun yanında bir işadamı derneği olan ASKON’un şahsımıza yüklediği vizyon ve misyon gereği sosyal sorumluluk projelerimize hız vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kampı değerlendiren ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin  Gücü "çok programdan ziyade, az ama nitelikli programlar yapmayı hedefledik. Geçtiğimiz dönem İzmir ve ülke ekonomisine yönelik çalışmalarımızı yaptık. Dernek olarak, her alanda faaliyet gösterdik. İş dünyası ile ilgili çalışmalarımız yaparken, sosyal sorumluluktan taviz vermedik. Bugünde bu kampta, ne yaptığımız ve neler yapabileceğimizi ayrıntıları ile konuşuyoruz. İşadamları olarak ASKON çatısı altında İzmir’imiz  ve ülkemiz için yine lokomotif olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Kampların son derece faydalı organizasyonlar olduğunu dile getiren Başkan Gücü, “Burada her şeyi ayrıntılıları ile konuşma fırsatı bulduk  Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte derneğimizin 2020 yılı hedeflerini planladık. Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan işadamları olarak bizler, bilgi birikimlerimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz. ASKON bunun için vardır ve kurulduğumuz günden beri bizim haklı kazançla ilgili bir sloganımız var. “Haklı zenginlik” sloganımızı yaşatmak adına elimizden gelen tüm bilgileri değerlendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.