ASKON DEMİR ÇELİK, ULUSAL KALİTE HAREKETİNE KATILDI

ASKON DEMİR ÇELİK, ULUSAL KALİTE HAREKETİNE KATILDI

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi, kalite bilincini yaygınlaştırmak ve yeni iş birlikleri geliştirmek için Denizli'de faaliyet gösteren Askon Demir Çelik firması ile UKH (Ulusal kalite hareketi iyi niyet bildirgesi) imzaladı.

Denizli’nin önde gelen firmalarından Askon Demir Çeliği, UKH Bildirgesini imzalaması ve EFQM Modelini şirketlerinde uygulamak üzere adım atması nedeniyle tebrik eden KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, bundan sonraki süreçte hem başarı hem de performans adına önemli kazanımlar elde edeceklerini dile getirdi.

Dr. Senem Kılıç, “EFQM’in bir temsilcisi olarak sürekli gelişen kalite süreçlerinin ışığında yeni bir döneme birlikte adım atmış olacağız. Kalite uygulamalarının yayılması hem kendiniz hem de tedarik zincirindeki paydaşlarınız için önemli bir adım olacak. Bununla birlikte EFQM Modeli’nin, ekonominin önemli parçası olan kobiler ve aile işletmelerinde yaygınlaşması şirketlerin sürdürülebilirliğine katkı sağlayacaktır. Bu model, şirketlerdeki verimlilik çalışmalarını destekler şekilde dizayn edildi. Hem çalışanların hem de yöneticilerin sürece dahil olduğu bu mükemmellik modelinin sürdürülebilirliği için KalDer olarak sizlerin yanınızdayız. Ulusal Kalite Hareketi uzun soluklu bir yolculuktur. Bu süreçte gerek eğitimler gerekse de sizlerle geliştireceğimiz projelerle önemli avantajlar elde edeceksiniz. Bu konuda bizler ve danışmanlarımız kendi sektörünüzde rakiplerinizin bir adım önünde olmanız için sizlere her zaman destek olacağız” diye konuştu.

YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI

Askon Demir Çelik Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu'da Ulusal Kalite Hareketi’ne dahil olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “89 yıllık onurlu geçmişimize baktığımızda, 1932 yılında başlayan bu yolculuğun her anı sürekli gelişim ve topluma faydalı olma mücadelesi ile geçmiş. Bugün bizler; bize devredilmiş bu bayrağı, bölgemize ve ülkemize katma değer ve fayda yaratma iştahımızla daha da yükseklere çıkarmak, uluslararası rekabet gücümüzü sürdürülebilir sistematik yapıyla yeni kuşaklara aktarmak için önemli bir inisiyatifi ortaya koyuyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı olacak bu imza ile hayatımızda yeni bir değişim ve dönüşüm başlatacak, zaman zaman alışkanlıklarımızla savaşacak, sonuçta sistematik bütünlük içerisinde bizi ileriye taşıyacak bir sürece giriyoruz. KalDer ile başlattığımız EFQM süreci, çeviklik ve dayanıklılığımızı artıracak, uluslararası oyuncu olma yolculuğumuzda bize kuvvet çarpanı etkisi yaratacaktır.” diye konuştu. Konyalıoğlu, atılan bu anlamlı ve önemli imzanın Askon Demir’e, Denizli iline ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olması dileklerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.