ASKON İZMİR KAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

ASKON İZMİR KAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi  tüm ASKON üyelerini ve İzmirlileri düzenliği kan bağışı etkinliği ile kan vermeye davet etti.

Türk Kızılay’ı Ege Bölgesi Kan Merkezi’nde ASKON İzmir Şubesi’nin düzenlediği Kan Bağış Kampanyası’na katılarak kan veren ASKON İzmir Şube Başkan Yardımcı Celal Kurşun "Bir yandan COVID-19 salgınıyla mücadele ediyoruz diğer taraftan İzmir’de yaşanan depremin etkileri, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen sel felaketi edeni ile kan bağışı ciddi azalmalar yaşanmakta. Kan stoklarını canlandırmak niyetiyle hem bir çağrı yapmak hem de kan bağışında bulunmak istedik. Kanın her an ihtiyaç duyulan ve hiçbir şekilde üretilemeyen bir madde olmasından dolayı, bu konuda toplumun tüm kesimlerinin duyarlılık göstermesi gerekiyor. Bizde üzerimize düşen vazifeyi yaptık. Biz buradan tüm duyarlı İzmir halkımızı Türk Kızılay’ına kan bağışına  davet ediyoruz dedi.

ASKON İzmir Şubesinin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Türk Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök;  Covid-19 salgını nedeniyle kan bağışlarında yaşanan ciddi azalmalar sonucu kan stoklarında kritik seviyeye geldiğini belirterek, "Kan stoklarımız azalırken bizi yalnız bırakmayın ve kan merkezlerimizi ziyaret edin, Hastanelerde tedavi gören talasemi, lösemi, kanser ve diyaliz hastalarının düzenli olarak kan ihtiyaçlarının devam etmektedir, bu hastalarımızı mağdur etmemek için yardımsever vatandaşlarımızı kan bağışına, ayrıca Covid-19 tedavisi için şuan elimizde ki en güçlü silah  İmmün Plazma, Covid-19 geçirmiş ve gerekli şartları sağlayan herkesi İmmün plazma bağışına davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.