ASKON İZMİR’DEN ADANA ÇIKARMASI

ASKON İZMİR’DEN ADANA ÇIKARMASI

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesinin planlı şube ziyaretleri kapsamında ASKON Adana Şubesini ziyaret etti.

2 gün boyunca süren programda Kurumsal ziyaretler, Sektörel firma ziyaretleri, İş Geliştirme Toplantısı ve Adana Kültür Gezisi Şeklinde gerçekleşti.


Program dahilinde Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, Adana Sanayi Odası  Başkanı Sayın Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Sayın Atila Menevşe, Adana Ticaret Borsası Başkanı Sayın Şahin Bilgiç, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Ziyaretlerde Şehrin ticaret potansiyeli sanayi yatırımları, teşvikler hakkında bilgi edinildi.  Sektörel firma ziyaretleri de gerçekleştiren heyet Adana ASKON Üyelerinden Tatşen Şekerleme, Kıvanç Tekstil, Medeni Baskül, Beyza Piliç, Hak Plastik tesisleri ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu. Programın 2. gününde İş geliştirme toplantısında ASKON İzmir ve Adana üyesi iş adamları heyeti ikili iş görüşmelerinde bulundu. İş geliştirme toplantısında 70 yakın ASKON mensubu işadamı görüşmelerde bulunarak ortak yapılabilecek ticaret hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 

RECEP ÇALIŞKAN, “ADANA YATIRIM YAPILABİLİR KENT”
 

İzmir ve Adana İş Gelitirme Programı’ çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirten Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, İzmir’den gelen işadamı arkadaşlarımıza Adana’daki yatırım fırsatlarını yerinde göstererek anlatıyoruz. ASKON Adana ve İzmir’li işadamlarıyla bir araya gelip, ortak ne işler yapılabilir bunu değerlendireceğiz. Amacımız işadamlarına Adanamızın güzelliklerini ve güvenilirliğini göstermenin yanında Adana’nın yatırım yapılabilir ve yaşanabilir bir kent olduğunu göstererek Adanamıza maddi manevi katkı sağlamaktır.” dedi.
 

AV. ŞERAFETTİN GÜCÜ, “SEKTÖREL BAZDA İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPACAĞIZ”
 

Adana’nın sıcağı gibi insanlarını da sıcak bulduklarını söyleyen ASKON İzmir Şube Başkanı Av. Şerafettin Gücü ,Burada amacımız İzmir, ve Adana’daki üye iş adamlarımız bir araya getirerek ve planlama programları hazırlayarak ülkenin kalkınmasına, ülke ticaretine ve ihracatına katkı sağlamaktır” dedi. İkili iş formları ve sunumların gerçekleştirildiği programda yoğun ilgi ve bilgi paylaşımı ortaya çıktığına değinen Başkan Gücü, İş geliştirme toplantısıyla alakalı olarak bu toplantıları çok önemsiyoruz Çok verimli ve olumlu sonuçlar alınıyor, iş yapan arkadaşlarımız oluyor. Bu gezilerin iki tane faydası var bizim için buraya geliyoruz sizlerle tanışıyoruz ve buraya geleceğimiz zaman burada bir kapımız olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle ASKON Adana Şubemize teşekkür ederiz bizleri burada ağırladığınız için hayırlı sonuçlar alırız inşallah bereketli kazançlar sağlarız" şeklinde konuştu
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.