ASKON İzmir'den Başkan Duran'a ziyaret!

ASKON İzmir'den Başkan Duran'a ziyaret!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü ve Yönetim Kurulu üyeleri Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı ziyaret etti.

ASKON İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü,  “Derneğin asıl amacı Türkiye’deki iş adamlarının, müteşebbislerin rekabet gücünü arttırmak ve bunun yanında iş adamlarımızın, tüccarımızın sorunlarına çözüm noktasında müdahale etmek ve çözmek adına faaliyetlerde bulunmak. En önemlisi de ticaretin ahlaki zeminlere oturması anlamında destek olabilmek. Bizim kurulduğumuz bu günden beri savunduğumuz bir sloganımız var “haklı zenginlik” biraz daha açacak olursak hakkıyla zengin olanlar zenginliğin hakkını verenler, bizler bu kıstasa çok dikkat ediyoruz . Biz haklı zenginlik derken sadece maddi boyutu ele almıyoruz manevi yönlerini daha ön planda tutuyoruz. Biz üye noktasında milli değerlere sahip çıkan, ülkesine ve manevi değerlerine düşkün müteşebbisleri tercih ediyoruz. Bu konuda oldukça seçiciyiz" dedi.

img_20191219_115742.jpg

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, kente hizmet için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Başkan Duran Tire’mizde yaşayan insanlar olarak birincil görevimiz; yaşanabilir bir şehir oluşturmak, evlatlarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmaktır.  Bunu yaparken de ayrım yapmadan, ötekileştirmeden Tire’ ye hizmet etmemiz gerekiyor. Derneklerin, bütün yerel yöneticilerin, kurum ve kuruluşların ana düşüncesi bence de bu olması lazım” şeklinde konuştu.

BEYTÜLMALA SAHİP ÇIKMAK EN ASLİ GÖREVİMİZ

 Başkan Duran “Belediyeler beytülmaldir, burası bizim malımız değil bizler sadece bekçileriyiz burası tüyü bitmedik yetimin hakkı olduğu yerdir. Sizler seçimlerde vatandaşlık görevinizi yapıp oyunuzu kullanırsınız ve başkanları seçersiniz ama biz başkanların görevi öyle değildir sizlerden aldığımız emaneti görev süremiz boyunca en iyi şekilde idare etmektir. Ben akşam yatağıma yattığımda günün muhakemesi yaparım hep düşünürüm acaba bir yerde bir hata yaptım mı birinin hakkını istemeden olsa yedim diye. Daha öncede söylediğim gibi  burası beytülmaldir asla yanlışa göz yummam, yummalarında asla izin vermem bizim haktan hukuktan başka hiçbir dayanağımız yoktur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.