ASKON İzmir’den SGK ziyareti

ASKON İzmir’den SGK ziyareti

ASKON İzmir Şube Başkan Şerafettin Gücü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) heyeti, SGK İzmir İl Müdürü olarak atanan Yavuz Kurt’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü, kamu kurumları ile sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasının sorunlarına çözüm üretme noktasında SGK Müdürlüğümüz ile de iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

fklb7a-wyaudqqn.jpg

Başkan Gücü, "SGK demek sigorta demek. Sigorta insanlar için, devletler için, ülkeler için her zaman önem arz eden bir nokta. Bu nokta hassas olması hasebiyle buralarda yapılan hizmetler, yapılan icraatlar özellikle işveren hem de işçi statüsünde bulunan vatandaşlarımızı önemli derecede etkilemekte. işverenin, iş sahiplerinin işlerini kolaylaştırma adına çalışmalar yapılması gerekli özellikle istihdamın ülkemiz için önemli bir sorun kaynağı olduğunu ve bu noktada hep beraber mücadele etmemiz gerekli.

Türkiye’de sağlık gideri Türkiye’nin bütçesinin önemli bir kısmını teşkil etmekte buda SGK üzerinden karşılanmakta. Bizler iş dünyası olarak üzerimize düşen yükümlükleri yerine getirip kayıt dışı ile mücadele etmeliyiz. Tekrar Sayın müdürümüze görevinde başarılar muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

fklb7a-wyais5c0.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt sivil toplum kuruluşları ve şehrin diğer dinamikleri ile sürekli temas halinde olacaklarını problemlerinin el birliği ile çözüleceğini belirterek, hizmetlerdeki kalite standartlarını yükseltmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.