ASKON NECİP NASIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ASKON NECİP NASIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile 27. Dönem Ak Parti İzmir Milletvekili seçilen ASKON İzmir Şubesi üyesi olan Necip Nasır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan ASKON İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü; Necip Nasır bugün İzmir’de kendini kabullendirmiş bir markadır, iş yaşamında yoğrulmuş şehre önemli katma değer ve istihdam sağlayan İzmir’i iyi tanıyan sorunlarını bilen, iyi analiz edip çözüm üretebilecek bir ağabeyimiz. Onu mecliste görmek bizi ziyadesiyle mutlu edecektir adaylık sürecinde olduğu gibi Milletvekilliği döneminde de kendisine desteğimiz ve inancımız tamdır. Milletvekilliğinin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.


Nasır; Öncelikle bizi bu göreve laik gören İzmir halkımıza teşekkür ediyorum.24 Haziran seçimlerinde tekrar gördük ki aziz milletimizin yerli ve milli kavramlarına sahip çıktı halkımız istikrara devam dedi. Şimdi çalışma vakti halkımızın bize verdiği görevi laiki ile yerine getirme vakti. Şuan İzmir’in kaybedecek zamanı olmadığını da dile getiren Nasır, “Yaklaşık 50 yıldır İzmir’deyim. İzmir’in hem sosyal, hem de fiziki sorunlarını çok iyi bildiğim için çözümleri noktasında da katkı sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. 


Danışma kurulu üyesi olduğum ASKON İzmir şubesine de seçim sürecinde verdiğiniz destekten dolayı sizin nezdinizde tüm ASKON üyelerine teşekkür ediyorum dedi.
     

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.