ASKON ÜYELERİNE "KOSGEB DESTEKLERİ" HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

ASKON ÜYELERİNE "KOSGEB DESTEKLERİ" HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

ASKON İzmir Şubesi, tarafından düzenlenen ‘’KOBİ’lere Güncel Destek’’programları adlı etkinliğe konuşmacı olarak KOSGEB İzmir Kuzey Müdürü Levent Arslan katıldı, Arslan KOSGEB’in destek ve hibeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi, tarafından düzenlenen ‘’KOBİ’lere Güncel Destek’’programları adlı etkinliğe konuşmacı olarak KOSGEB İzmir Kuzey Müdürü Levent Arslan katıldı, Arslan KOSGEB’in destek ve hibeleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Programda ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve çok sayıda ASKON Üyesi İşadamı yer aldı.

‘’Üretebilirsek Var Olabiliriz’’
 

Açılış Konuşmasını yapan ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ’Türkiye’nin üretmekten başka şansı yok, üretebildiğimiz zaman ancak var olabiliriz’’ diyerek ülke ekonomisi için üretimin önemine değindi. Ülke ekonomizmin yaklaşık %98’i KOBİ’lerden oluşmakta burada KOBİ’lerimizin en büyük paydaşı da  KOSGEB, bu kapsamda KOSGEB gibi kurumlar firmaların yaşam doğrularını uzatmaları için artık olmazsa olmaz durumdadır. ASKON olarak üye firmalarımıza devlet destekleri noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. dedi
 

“Birleşene 300 bin TL hibe”
 

KOSGEB'in yenilikçi bir iş fikri olan, araştırma-geliştirme aşamasındaki, girişimci işadamlarına yönelik desteklerini anlattı. Arslan, projelerini hayata geçirmek isteyen işadamlarının KOSGEB desteklerinden faydalanabileceklerini, KOSGEB'in tüm desteklerini, etkin ve verimli bir şekilde işletmelere ve işadamlarına sunacaklarını dile getirdi.
KOSGEB olarak üzerinde durdukları bir diğer destek programının ‘İşbirliği Güç birliği Destek Programı’ olduğunu dile getiren Arslan, “İşletmelerin bir araya gelerek daha büyük işler yapabileceğini düşünüyoruz. KOSGEB olarak da en büyük desteği işbirliği yapan girişimcilere veriyoruz. Program kapsamında destek üst limiti 1 milyon 500 bin lira olarak belirlendi. Bu tutarın 300 bin lirası geri ödemesiz olacak. İşletmelerin rekabet gücünü artırmaları için birçok projeyi hayata geçirdik. Bu nedenle KOSGEB'in sağladığı imkanlardan Kobilerimizin istifade etmelerini bekliyoruz” diye konuştu..


Program soru cevabın ardından son buldu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.