ASKON, Vali Köşger’i ziyaret etti!

ASKON, Vali Köşger’i ziyaret etti!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile göreve yeni başlayan Vali Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette, İşadamları ve sanayiciler olarak ilimizdeki istihdam ve üretim faaliyetleri ile şube olarak hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Vali Yavuz Selim Köşger’e  bilgi veren Başkan Gücü, ASKON olarak hedeflerinin, İzmir’e daha fazla yatırım yapılmasının ve istihdam sağlanmasının önünü açmak olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köşger, “İzmir çok stratejik konumda olan bir şehrimiz. Böyle önemli bir konuma sahip olan İzmir'in daha ileri noktalara gelebilmesi için hep birlikte çalışacağız” diyerek ASKON İzmir Şube Başkanı Şerafettin Gücü ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.