ASLA KİRLİ EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKTIR.

ASLA KİRLİ EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKTIR.

MHP MYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM’de yaptığı konuşmada 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. Yılında şehitleri andı.

Konuşmasında; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. Sene-i devriyesinde; vatanına, devletine ve iradesine canı pahasına sahip çıkan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu’nun konuşmasının geri kalanı şu şekilde:

Unutulmasın ki; FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz gecesi tertiplediği işgal girişimine karşı ilk açıklamayı yaparak Türk milletinin vicdanının sesi olan,Türk milletinin kalbi, kutlu çatımız; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde ışıkları yaktırarak o karanlık geceyi aydınlatan,Dönemin Başbakanı ve Sayın Cumhurbaşkanını arayarak Türk milletinin iradesinden, demokrasiden yana net bir duruş sergileyen,Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi ve sırtını dayadığı büyük Türk milleti oldukça ne FETÖ’cü hainler ne de işbirlikçileri asla kirli emellerine ulaşamayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.