Aslanoğlu dernek ziyaretlerine devam ediyor

Aslanoğlu dernek ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir’in deprem dayanışmasına katkı koyan kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

MEDYA EGE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, deprem bölgesinde sahra eczanesi kuran eczacılar odası ile yardımları ile destek olan Türkiye Emekli Subaylar Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

fpzswhjwiaae-xp.jpg

Verilen desteklerin tam bir İzmir dayanışması olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabında paylaşırken, "Dayanışma, birlik ve beraberliğin adresi” diyerek depremden etkilenen vatandaşlar için dayanışma başlatan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Başkanı Cengiz Tatar ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Yaralarımızı sarmak için birbirimizden güç almaya devam edeceğiz." dedi.

fpzswhkxgaawgpy.jpg

ECZACILAR ODASI ÜCRETSİZ İLAÇ SAĞLIYOR

Deprem bölgesinde kurdukları sahra eczaneleri ile depremzedelere günlerdir ücretsiz ilaç hizmeti sağlayan Eczacılar Odası adına da İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan'ı ziyaret eden Başkan Aslanoğlu, bu fedakarca dayanışmaları için kendilerine teşekkür ettiğini vurguladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.