Aslanoğlu'ndan Kurum'a: Ekstra 3.000 tl mi göndereceksiniz?

Aslanoğlu'ndan Kurum'a: Ekstra 3.000 tl mi göndereceksiniz?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a İzmir’de yaptığı konuşmalarla ilgili cevap verdi.

İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir’de yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri eleştiren ve “Fildişi kulelerde söz söyleyenlerden hiçbir zaman olmadık” açıklaması yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yanıt verdi.

senol.jpeg

Kurum'un sözlerini alıntılayarak sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan Aslanoğlu, bakana hem Saray hem de AKP iktidarının Halkapınar-Otogar Metro projesi için 2023 yılında ayırdığı bütçe olan 3 bin lira üzerinden göndermede bulundu.

aw808350-01-001.jpg

"500 ODALI SARAYDA OTURANIN ADI NEYDİ?"

CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı, 'fildişi kulelerde söz söyleyenlerden hiçbir zaman olmadık' demiş. Gülelim mi? Sahi 500 odalı sarayda oturanın adı neydi? Sayın Bakan demiş ki "İzmir’i sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız.” Ne yapacaksınız efendim, metro için 3.000 TL ayırmıştınız, akıllı şehir yapmak için de ekstra bir 3.000 TL mi göndereceksiniz?"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.