Asma Bahçeler, temiz havası ve huzurlu atmosferiyle dikkat çekiyor

Asma Bahçeler, temiz havası ve huzurlu atmosferiyle dikkat çekiyor

Tanyer İnşaat'ın mimarisiyle öne çıkan projesi Asma Bahçeler, doğayla içiçe konumu, temiz havası ve huzurlu atmosferiyle dikkat çekiyor.

Özel bir lokasyonda doğa ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler'de ev sahibi olanların aradığı mutluluğu yakaladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, projenin yatırımcıların da yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Bölgenin temiz havası ve doğasıyla çok beğenildiğini, konut sahiplerinin güne kuş cıvıltıları içinde ve huzurlu bir şekilde başladıklarını kaydeden Tanyer, projenin, doktor, sanatçı, üst düzey yönetici ve işadamları gibi farklı meslek grupları tarafından özellikle tercih edildiğini vurguladı.

Asma Bahçeler’in, adından mimarisine, konumundan yüksek standartlarına değin çok özel bir proje olduğunu söyleyen Münir Tanyer, “Yaşamın başladığı Asma Bahçeler çok özel, çünkü daha proje alanını ilk gördüğümüzde bu eşsiz konum, adı için ilk ipuçlarını verdi. Deniz, orman ve vadi üçgeninde yer alan, Ali Onbaşı Deresi’nin hemen yanı başında konumlanan arazi, cennetten bir köşe gibiydi. Bu çok özel konumun mimarisi de çok özel olmalı diye düşündük ve arazinin doğal yapısını koruyan ve yeşil peyzajı önemseyen bir anlayışla tasarladık. Arazinin dik eğiminden yararlanılarak oluşturulan Asma Bahçeler’de konutların aynı zamanda teraslar oluşturmasını sağladık. Böylelikle müstakil bahçeli evler yarattık. Teras konut anlayışıyla yükselen bu özgün mimari sayesinde de Asma Bahçeler’den ev sahibi olanların her gün yeşilin tonlarına karşı uyanmalarını garantiledik” diye konuştu.

MERKEZE YAKIN, DOĞAYLA İÇ İÇE

Asma Bahçeler’e, Narlıdere merkezden 4 dakikada ulaşılabildiğini kaydeden Tanyer, hastanelere, üniversitelere, AVM’lere, özel okullara, havalimanına, çevre yoluna ve dolayısıyla sahil kasabalarına kısa sürede ulaşılabildiğini anlattı.

Asma Bahçeler’in 3 + 1 dubleks villalar ile 4 + 1, 3 + 1, 2 + 1, 1 + 1 dairelerden oluştuğunu belirten Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Asma Bahçeler, yüksek inşaat kalitesiyle olduğu kadar; doğanın kolları arasındaki yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness salonu, SPA’sı yüzme havuzu, akıllı ev sistemi, otoparkı, güvenlik gibi olanakları ile de ev sahibi olanların yaşam standartlarını sadece 4 dakikada yükseltmeyi başarıyor” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.