Astro Akademi, Karşıyaka'da başlıyor!

Astro Akademi, Karşıyaka'da başlıyor!

Karşıyaka Belediyesi tarafından Astro Akademi'de çocuklara astronomi ile ilgili bilgi verilecek. Astro Akademi'nin ilk dönemi İlki 19, 20, 21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Medya Ege- Karşıyaka Belediyesi tarafından Evrensel Çocuk Merkezi Karşıyaka Eğitim Kampüsü'nde düzenlenecek olan Astro Akademi ile uzay bilimine meraklı çocuklar eğlenceli bir yaz geçirecek. 3 dönem olarak gerçekleştirilecek olan Astro Akademi etkinliğinde uzman astronomların sunumları, söyleşiler, birbirinden farklı atölyeler, drama çalışmaları ve konularına göre seçilmiş filmler ile Planetaryum tecrübesine de yeni bir boyut kazandıracak. İlki 19, 20, 21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan Astro Akademi'ye 8-14 yaş arası tüm çocukları katılabilir.

fxi1tarwiaaupiz.jpg
Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Evrensel Çocuk Merkezi Karşıyaka Eğitim Kampüsü'nde bu yaz astronomi etkinlikleri ile dolu dolu geçecek. İlki 19, 20, 21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek olan Astro Akademi'ye uzay bilimlerine meraklı, 8-14 yaş arası tüm çocukları bekliyoruz. Her gün farklı bir konunun işleneceği Astro Akademi uzman astronomların sunumları, söyleşiler, birbirinden farklı atölyeler, drama çalışmaları ve konularına göre seçilmiş filmler ile Planetaryum tecrübesine de yeni bir boyut kazandıracak. 1. gün: Temel Astronomi, 2. gün: Güneş Sistemi ve Dünyamız, 3. gün: Galaksiler ve Yıldız Evrimi. Astro Akademi'ye katılım kontenjanla sınırlıdır. 3 günlük paket programa ek olarak, 2 günlük ve tek günlük katılım seçenekleri de mevcuttur. Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0232 324 63 43" ifadelerini yer verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.