“Aşure, Bolluk, Bereket ve Kardeşlik Demek”

“Aşure, Bolluk, Bereket ve Kardeşlik Demek”

Hak İş Konfederasyonu, Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanlığına bağlı Ödemiş Temsilciliği, Ödemiş Devlet Hastanesinde Muharrem ayı sebebiyle aşure günü etkinliği düzenledi.

 

Hak İş Konfederasyonu, Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanlığına bağlı Ödemiş Temsilciliği, Ödemiş Devlet Hastanesinde Muharrem ayı sebebiyle aşure günü etkinliği düzenledi. Etkinlik, hastane yemekhanesinde yapıldı. Ödemiş temsilcisi İsmail Eşme, Öz Büro İş Sen İl Mali Sekreteri Bircan Kara ve hastane personeli etkinliğe katıldı.

Muharrem ayı sebebiyle düzenlenen etkinlikte hazır bulunan Öz Büro İş Sen İl Mali Sekreteri Bircan Kara, “Hicri yılının ilk ayı olan Muharrem’in dinimizdeki yeri ve önemi çok büyüktür. Bu ay sebebiyle bizler de Öz Büro İş Sen olarak aşure etkinliği düzenledik. Aşure demek; bolluk, bereket, dostluk, kardeşlik, paylaşım ve dayanışmak demektir. Biz de bu etkinlik vesilesiyle tüm Müslüman âleminin Muharrem ayını kutluyoruz. Öz Büro İş Sen olarak her zaman paylaşmak ve dayanışmak üzerine olan anlayışımızı bu etkinlikle pekiştirdik.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.