Asyalı Blefaroplastisi ile sağlığına kavuştu

Asyalı Blefaroplastisi ile sağlığına kavuştu

Asyalı Blefaroplastisi adı verilen bir estetik operasyon hakkında bilgi veren Op. Dr. Emrah Mat, 1 saatlik operasyon sonunda hastanın hem görme alanının genişlediğini hem de göz kapaklarındaki ağırlıktan kurtulduğunu belirtti.

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye'de yaşayan Sibiryalı Sryga Özkara, Asya tipi göz kapakları sonucu oluşan görme alanında daralma ve ağırlık hissi nedeniyle Asyalı Blefaroplastisi adı verilen bir estetik operasyon geçirdi. Operasyon hakkında bilgi veren Özel Egepol Hastanesi Göz Hastalıkları ve Sağlığı uzmanı Op. Dr. Emrah Mat, 1 saatlik operasyon sonunda hastanın hem görme alanının genişlediğini hem de göz kapaklarındaki ağırlıktan kurtulduğunu belirtti.

dr-emrah-mat-ve-sryga-ozkara.jpeg

YENİ BİR GÖZ KAPAĞI KIVRIMI

Özellikle uzak doğuda yaygın şekilde uygulanan Asya tipi Blefaroplastisi ile hastaların estetik bir görünüşe kavuştuğunu kaydeden Op. Dr. Emrah Mat, şöyle devam etti: “Asya tipi göz kapağında zamanla oluşan ağırlık hissi ve yorgun yüz ifadesi nedeniyle bu operasyon yaygın şekilde gerçekleştiriliyor. Sryga Özkara, daha önce başka bir merkezde de aynı operasyonu olmasına rağmen sonuçtan memnun kalmamış. Egepol Hastanesi'nde gerçekleştirdiğimiz operasyon ile birlikte şimdi estetik bir görünüme ve sağlıklı bir görüşe kavuştu. Başarıyla tamamladığımız operasyonun ardından hastamızı aynı gün taburcu ettik. Operasyonda üst göz kapaklarındaki fazla yağ dokusu ve deriyi alarak yeni bir göz kapağı kıvrımı oluşturduk. Böylece fazla dokudan kurtulan hastamız günlük yaşamında daha rahat görüşe kavuştu”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.