Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu'na geri sayım başladı!

Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu'na geri sayım başladı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşecek olan Geleneksel Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu'nda kapatılacak yollar ve saatleri belli oldu.

Medya Ege- Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarının bulunduğu Karşıyaka; Ata’nın 83. ölüm yılı nedeniyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

karsiyaka-3240.jpg

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” ile anılacak. 7 Kasım Pazar sabahı saat 09.00’da gerçekleşecek.

fdanpkvxiaaf8zt.jpg

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ata'dan Ana'ya Saygı Koşusu dolayısıyla trafiğe kapatılacak yolları ve saatleri açıkladığı paylaşımında "Sevgili Karşıyakalılar, 7 Kasım Pazar günü saat 09.00’dan itibaren Anayasa Meydanı’ndan başlayarak, Bostanlı istikametine Cemal Gürsel Caddesi (Yalı Bulvarı), Girne Bulvarı, Atatürk Bulvarı istikametinde devam edilip Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nda son bulacak Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu gerçekleştirilecektir. Bu istikamet 08.30’dan itibaren etap etap geçici olarak 09.50’ye kadar trafiğe kapatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, koşu ve ödül törenimizi izlemeye tüm halkımızı bekleriz." ifadelerine yer verdi.

fdanpkwxiailw8v.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.