Atalay Filiz Cinayetlerinde Yeni Gelişme

Atalay Filiz Cinayetlerinde Yeni Gelişme

Seri katil Atalay Filiz davasına yeni gelişme: sevgilisi kaybolduktan sonra arkadaşının sevgilisine...

İzmir'de yakalanan seri katil atalay Filiz, kendisi gibi asker çocuğu olan Göktuğ Demirarslan ve sevgilisini öldürme nedeni olarak gelen mesajları göstermişti. Ortaya çıkan bir tanık Filiz'in bu iddiasını yıkacak bir açıklamada bulundu. İddiaya göre Atalay Filiz Göktuğ Demirarslan ve sevgilisi Elena Radchikova'yı kıskançlıktan öldürdü. Seri katil sevgilisi kaybolduktan bir süre sonra arkadaşının sevgilisi Elena'ya ilgi duymaya başladı. Göktuğ ile arası bozulan Filiz bir süre sonra çifti öldürdü. Öte yandan gizli tanıklık yapan Göktuğ Demirarslan'ın arkadaşı olan ismin, Atalay Filiz için Demirarslan'ın kendisine “Atalay şizofren. Elena’yla arkadaşlığımızı kıskanıyor” dediği öğrenildi.

Habertürk Gazetesi'nden Fevzi Çakır'ın haberine göre Filiz, İstanbul Emniyeti’ndeki sorgusunda ise çifti, sevgilisi Olga Seregina’nın kayboluşundan kendisini sorumlu tuttukları için öldürdüğünü söyledi.

Cinayetlere ilişkin Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Filiz’in iki sevgiliyi kıskançlık nedeniyle öldürdüğü belirtildi.İddianameye göre Filiz, ilgi duyduğu Elena’yı Demirarslan’dan ayırmaya çalıştı, başarılı olamayınca çifti pusu kurarak öldürdü.

''CASUSLUK YAPTIKLARI İÇİN ÖLDÜRDÜM''

Filiz, Ankara’daki 2 cinayetle ilgili olarak önceki gün Ankara Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ifade verdi. Filiz ifadesinde, çiftin Rusya için casusluk yaptıkları yönünde gizli mesaj geldiğini belirterek, bu nedenle öldürdüğünü kabul etti.

''ATALAY, ELENA'YA İLGİ DUYMAYA BAŞLADI''

Ancak iddianamede tanık olarak yer alan Göktuğ Demirarslan’ın bir arkadaşı, “Atalay Filiz’in kız arkadaşı Olga’nın kaybolmasından sonra Demirarslan’ın sevgilisi Elena’ya ilgi duymaya başladığını, bu yüzden Filiz ile Demirarslan’ın arasının bozulduğunu” söyledi.

Tanık, Demirarslan’ın kendisine “Atalay şizofren. Elena’yla arkadaşlığımızı kıskanıyor” dediğini de aktardı. Otopsi raporunda, Filiz’in Demirarslan ve Elena’nın kafasına defalarca ateş ettiği kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.