Atalay Filiz Nasıl Hayatta Kaldı, Çantasından Neler Çıktı?

Atalay Filiz Nasıl Hayatta Kaldı, Çantasından Neler Çıktı?

İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz'in nasıl hayatta kaldığı ortaya çıktı.

İzmir'de bu sabah yakalanan seri katil Atalay Filiz'in çantasından çıkanlar şok etti. Atalay Filiz'in İzmir'de nasıl hayatta kaldığı da verdiği ifadeyle beraber ortaya çıkarken Filiz'in çantasından çıkanlar soğuk duş etkisi yarattı.

atalay-filiz.jpg

Seri katilin üzerinden neler çıktı?

İzmir Gümüldür'de yakalanan seri katilin üzerinden yapılan incelemelerde birçok eşya bulundu bunlar, 2012 yılında en son Endonezya'ya gittiğini ortaya çıakrtan Pasaposrt, kendi fotoğrafı yapıştırılmış 4 adet başkası adına düzenlenmiş kimlik, aynı yöntemle elde edilmiş 3 sahte ehliyet, kendisinin ve başkalarının adına aldığı 14 banka ve kredi kartı, babasından kaynaklı olarak aldığı asker yakını kimliği kartı ve fiziksel olarak kendisine benzeyen bir adet vatandaşlık bilgilerini içeren belge.

Öte yandan seri katilin yanında 10 bin TL ve 3 bin 500 Euro da bulunurken doğal ortamda yaşayabilmek için yanına aldığı birçok ekipman bulundu.

Seri katil doğada yaşayabilmek için biri 17 diğeri 15 santim uzunlukta 2 adet bıçak, güneş enerjisiyle çalışan şarj cihazı, bir miktar şeker ve kamp yapabileceği yerleri belirleyebilmek için kullandığı turistik kitaplar bulundu. 

Günlerce doğal ortamda yaşayabileceğini belirlendi

Seri katil Atalay Filiz'in üstünden çıkan ekipmanlarla günlerce doğal ortamda yaşayabileceğini belirlenirken çantasından çıkan ekipmanların yanı sıra çocukluğunda ve gençliğinde doğal yaşam kamplarına katıldığı da belirlenen Filiz'in buralarda aldığı eğitimlerle günlerce doğal ortamda kalabileceği belirtildi. 

Daha önce doğal ortamda nasıl davranacağı ve yaşayabileceği konusunda eğitim alan Filiz'in gece hayvanlardan ve zararlı böceklerden korunmak için tüle sarılıp yattığı ortaya çıkarken, doğada en az zararı görmek için geceleri bere, şal, eldiven ve birçok giysiyi iç içe giydiği öğrenildi. Öte yandan Filiz'in çantasından bol miktarda DVD ve fotoğraf çıktı.

İşte Filiz'in çantasından çıkanlar;

atalay-filiz-001.jpg

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.