Atalay Filiz'den Bir Garip Savunma

Atalay Filiz'den Bir Garip Savunma

Seri katil Atalay Filiz mahkemede yaptığı savunmada: Çocuk ölüleri görebiliyordu....

İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz mahkemede kendine yöneltilen soruları yanıtladı. Gazetelerin kendisine mesajlar vererek bir şeyler emrettiği iddiasını yineleyen katil, bu mesajların kendisine çocukluğundan beri ufak tefek şeyler yapmasını emrettiğini söyledi. Filiz ilk mesajın kendisine kantinden gofret çalmasını emrettiğini söylerken, yaşının büyümesiyle beraber bu isteklerin farklı şekillerde ortaya çıktığını, ilk başlarda ziynet eşyası ve elektronik eşya çalmaya yöneldiğini söyledi. 

Seri katil gazeteden gelen mesajların zamanla kendisini cinayete yönelttiğini söyleyerek, öldürdüğü ilk iki ismin ajan olduğu gerekçesiyle öldürülmesinin emredildiğini iddia etti. Filiz ayrıca babası gibi asker çocuğu olan Göktuğ Demiraslan ve sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürmek için nasıl plan kurguladığını da söyledi.

İki cep telefonu almış

Demiraslan ve sevgilisini öldürmek için Ankara'da iki telefon edinen seri katil, 2 hat alarak hatlardan birini taktığın telefonlardan birini Demiraslan'ın arabasına yerleştirerek sürekli gittiği yerleri kontrol etmiş. Evinin önüne giden çifti ateşli silahla uzaktan vurarak öldüren katil bu olaydan sonra kaçak hayatı yaşamaya başlamış. 

Arabada yaşamış
Hakimin silahı nereden bulduğunu sorması üzerine yanıt veren Filiz, bir süre arabada yaşadığını, arabasının eski olmasından kapılarının kilitlenemediğini söyleyerek, korunmak için ve ayrıca yaptığı iş gerektirdiği için silah taşıdığını öne sürdü. 

Çocuk ölüleri görüyordu

Gazetelerden mesajların kendisine nasıl geldiğini sorusuna da cevap veren Filiz kendisini 6. His filmiyle savunarak, oradaki çocuğun tanrı vergisi bir yetenekle ölüleri görebildiğini, kendisinin de böyle bir yeteneğe sahip olduğunu ve gazetelerden gelen mesajları kendisi dışında kimsenin göremeyeceği şeklinde yanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.