Atalay Filiz'i Yakalatanlara İlk Ödül

Atalay Filiz'i Yakalatanlara İlk Ödül

Seri katil Atalay Filiz'i İzmir'de yakalatanlara İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde ödül verildi.

İzmir'in Menderes ilçesinde Gümüldür beldesinde seri katil Atalay Filiz'in bindiği iki minibüs şoförü, bir muavin ve bir yolcu tarafından ihaber edilerek yakalatılmasının ardından ihbarı yapan şahıslara İzmir ve Esnaf Sanatkarlar odası tarafından ödül verildi.

İstanbul'da kendisine iyilik yapan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürmesinin ardından iki cinayetten ve bir kişinin kaybından arandığı ortaya çıkan seri katil Atalay Filiz'in yakalatıldığı ihbarı yapan kişilere İzmir Esnaf ve Sanatkarlar odasından ödül verildi.

Bindiği ilk dolmuşta tanındığını anlayan Filiz, dolmuştan inerek dolmuş değiştirmişti. İkinci dolmuşta polis tarafından yakalanan ve ülke gündemini bir süredir meşgul eden seri katil olayı çözülmüş oldu. Seri katilin yakalanmasıyla beraber bölge halkı rahat bir nefes alırken ilk minibüste bulunan şoför Mustafa Berber ve muavinlik yapan oğlu Özgür Berber ile pasta ustası yolcu Taha Gürses ile ikinci minibüste bulunan şoför Kenan Aka'ya İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu tarafından birer Cumhuriyet altını hediye edildi.

Esnaf arkadaşlarımız sayesinde yakalanması bizi gururlandırdı
Odalar birliği başkanı Zekeriya Mutlu, esnafın ve sanatkarların jandarma ve polis olduğunu söyleyerek, toplumun refahı için bulundukları bölgedeki insanlar için çalıştıklarını söyledi. Mutlu ayrıca ülkenin tamamında aranan bir katil şüphelisinin esnaflar sayesinde yakalanmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.