Atalay Filiz'in Çantasında Ne Olduğu Ortaya Çıktı

Atalay Filiz'in Çantasında Ne Olduğu Ortaya Çıktı

İzmir'de yakalanan Atalay Filiz'in kamera kayıtlarında görünen çantasında nelerin olduğu bulundu

Seri katil olaran ünlenen katil Atalay Filiz'in güvenlik kameralarına takılan valizleri bulundu. Çantalar Seferihisar Kuşadası yolu üzerinde bir menfezin içerisinde bulunan Filiz'in valizlerinden, bir kitap, gazete küpürleri, kimlik kaplamada kullanılan laminasyon aleti, henüz ne olduğu tam anlaşılamayan bir alet, Türk Bayrağı, kıyafet, kendi fotoğrafları, kendi tuttuğu notlar, sim kart, CD ve hard disk çıktı.

Filiz'in hard diskine inceleme amaçlı olarak el konulurken, diğer eşyaları kendisine teslim edildi

Fatma Kayıkçı katilinden şüphelenmiş

Öte yandan Filiz'in kaldığı evin sahibinin eşi Kayıkçı'nın öldürüldüğü gün kapıdan boğuşma sesleri geldiğini ve korktuğu için dışarıya çıkamadığını söylerken, çocuğunu servise bindirmek üzere dışarı çıktığında Filiz'in yerleri sildiğini gördüğünü söyledi. yaklaşık 10 dakika sonra evine geri döndüğünü söyleyen kadın Filiz'in evden ayrıldığını fark ettiğini ifade etti.

Aynı kadın Fatma Kayıkçı'nın kendisine gelerek Filiz'den şüphelendiğini aktardığını da belirtti.

Ev sahibi evden çıkmasını istemiş

Atalay Filiz'in kaldığı zemin kattaki evin sahibi Filiz'den evi boşaltmasını istediğini söylerken, Filiz'in kendisine ev bulur bulmaz çıkacağını söylediğini ifade etti.

Üzerinden çıkan paranın bir kısmı...

Filiz'in üzerinde bulunan yüklü miktardaki paranın bir kısmının Fatma Kayıkçı'dan çalındığı tam olarak netleşti. Polis paranın geri kalan kısmının kaynağının belirlenmesi için inceleme başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.