ATARLAR PETROL ÇINARLI ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

ATARLAR PETROL ÇINARLI ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Shell iş birliği ile faaliyetlerine devam eden Atarlar Petrol 8. şubesini Çınarlı’da görkemli bir törenle hizmete açtı.

Atarlar Petrol, 8. Shell istasyonu şubesi Çınarlı’da törenle açıldı. Açılış törenine İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ekrem Gülcemal, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, Shell&Turcas Petrol A.Ş.ve Michelin Türkiye A.Ş. Yöneticileri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve iş dünyası temsilcileri katıldı.


Törende açılış konuşması yapan Atarlar Petrol Genel Müdürü Galip Atar, “Yolculuklarda istasyonlar insanların nefes alma noktalarıdır. Atarlar Petrol olarak bizim istasyonlara bakış açımız ve işletme politikamız konukların dinlenebilecekleri ortamları oluşturmak ve güvenli yolculuklarına katkı sağlamaktır. Özellikle yaz aylarında tatil seyahatleri nedeniyle sıklaşan şehirlerarası yolculuklarda araç kullanımı, birçok tehlikeyi de beraberinde getiriyor. Maalesef ülkemizde her gün trafikte 20 canımızı kaybediyoruz. Bu durumun önüne geçebilmek için istasyonlarımızdaki ziyaretçilerimizi araç içindeki tüm yolcuların emniyet kemeerlerini takmaları konusunda hatırlatmalar yapıyoruz” diyerek ülkemizin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik terörüne dikkat çekti.
Atarlar Petrol olarak 100 kişiye istihdam sağladıklarını ifade eden Atar, kurumsal vizyonlarını “2017 yılında da iki milyon müşteriye hizmet verdik. Bu yıl da sekizinci şubemizi faaliyete geçirerek hizmet ağımızı genişletiyoruz” şeklinde ifade etti. 


Açılışta konuşan MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü; “Bugün Atarlar Petrol zincirinin 8.’si olan Çınarlı Şubesi’nin açılışı münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle ülkemizin kalkınması için dert edinen istihdama büyük katkılar sağlayan üyemiz Sayın Nihat Atar’ı ve Teşkilatlanma Komisyonu Başkanımız Sayın Galip Atar’ı tebrik etmek istiyorum. Kazaları önlemek ve güvenli sürüş için yolculukta verilen molaların da çok önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Bu konuda Atarlar Petrol de şubelerinde vermiş olduğu hizmet kalitesiyle hakikaten övgüye layık işlere imza atmaktadır” dedi.


İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlikleri Başkanı Zekeriya Mutlu da yaptığı konuşmada, Ahilik felsefesi ile hareket ettiklerini, ticarette ve sosyal hayatta doğruluğu, kaliteli üretimi, tüketiciye saygıyı ve iyi ahlakı ilke edindiklerini söyledi. Mutlu, “Dededen toruna intikal eden Atarlar Ailesini tebrik ediyorum. Bugün burada sekizinci şubeyi açıyoruz. İnşallah on sekizinci şubeyi de açmak nasip olur” diyerek Atarlar Ailesini tebrik etti. 


Açılış töreninde son olarak katılımcılara seslenen İzmir Valisi Erol Ayyıldız da “Öncelikle İsrail terörüne kurban verdiğimiz Gazzeli şehitlerimize yüce Mevla'dan rahmet niyaz ediyorum. Aynı saldırıda yaralanan Filistinli kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Açılışın hayırlara vesile olmasını, Atarlar ailesine bol ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum. Atarlar Petrol Çınarlı Şubesi İzmir için, Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
 

BENZİN İSTASYONUNDA MODERN YAŞAM ALANLARI
 

Atarlar Petrol’ün Çınarlı istasyonunda lastik ve araç bakım hizmetleri sunan Euromaster şubesi de yer alıyor. Lastik satış ve tamiri, yağ değişimi, ön düzen, rot balans, klima gazı dolumu, akü değişimi ve birçok servis hizmetinin yer aldığı Euromaster, hızlı ve profesyonel hizmetiyle Shell Atarlar istasyonunda hizmet verecek. Özgün hizmetleriyle adından söz ettiren ve müşteri memnuniyeti açısından ülkenin önde gelen akaryakıt firmalarından biri olan Atarlar Petrol Ailesi, ziyaretçilerine kendilerini oldukça özel hissettirmenin yanı sıra sosyal konulardaki duyarlılıklarını yeni istasyonlarında da gözler önüne serdi. 


1931 yılından bu yana akaryakıt sektöründe hizmet veren Atarlar Petrol’ün üçüncü kuşak işleticisi Galip Atar, Çınarlı şubesi ile sekizinci istasyonlarını faaliyete geçirerek yatırımlarına devam ettiklerini belirtti. Galip Atar, tüm olumsuz global etkenlere rağmen büyümekte olan Türkiye ekonomisiyle birlikte bizler de yatırımlarımızı sürdürmeye ve yeni istihdam alanları yaratmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Altısı İzmir’de olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki toplam sekiz şubelerinde geçtiğimiz yıl 2.000.000 ziyaretçiyi ağırladıklarına dikkat çeken Atar, misafir ettikleri sürücülerin tüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmenin yanı sıra yol güvenliğine büyük önem verdiklerini söyledi. Yakıt alımı esnasında araçların lastik hava basınçlarını ücretsiz olarak kontrol ettiklerini ve 2017 yılında yaklaşık 4.000 araçta tespit ettikleri çok düşük hava basıncına müdahale ederek olası trafik kazalarının önüne geçildiğini anlatan Galip Atar, Atarlar Petrol çalışanlarının ziyaretçilerini uğurlarken emniyet kemerlerini takmaları gerektiğini bütün yolcularına hatırlatmayı ihmal etmediklerinin altını çizdi.

 


24 saat taze çay ikramı, özel mescidleri, 1200’e yakın ürünün yer aldığı marketleri,  6 dakikada yıkama cilalama ve kurutma yapan otomotik araç yıkama makineleri, çocuklar için özel tuvaletleri, ziyaretçilerin telefon görüşmeleri ve internet yazışmalarını gerçekleştirebilecekleri lounge ve business center alanları ile 78 yıllık emeğin ve tecrübenin en güncel teknolojiyle buluştuğu Shell Atarlar istasyonları, 7-24 hizmet kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ediyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.