Atatürk Mahallesi’nin yeni pazaryeri ve sosyal tesisleri tamamlandı

Atatürk Mahallesi’nin yeni pazaryeri ve sosyal tesisleri tamamlandı

Bornova Belediyesi’nin, bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda projelendirdiği Atatürk Mahallesi pazaryeri ve sosyal tesisleri inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan alan yakın zamanda kullanıma açılacak.

Atatürk Mahallesi’nde yaşayanların talebi üzerine projelendirilen ve geçen yıl temeli atılan Atatürk Mahallesi Pazaryeri’nin inşaatı tamamlandı. Bornova Belediyesi’nin yaptığı  çalışmalar sayesinde hızla ilerlerleyen pazaryerinin çevre düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından en yakın zamanda hizmete açılacak. Proje tamamlandığında pazaryerinin içinde vatandaşların sosyal yaşamı için kafeterya, çocuk oyun alanı ve çok amaçlı salon da yer alacak. 

İstekler doğrultusunda planlandı

Atatürk Mahallesi 928 sokak üzerinde yer alan alanda yapılan pazar, 2 bloktan oluşacak. A Blok olarak kullanılacak bölümü 970 metrekare ve kot farkıyla birlikte üç katlı olacak. İlk katında kafeteryanın bulunacağı binanın ikinci katı kafeterya asma katı olarak kullanılacak. Üçüncü katta ise 250 kişilik çok amaçlı salon bulunacak. A Blok’ta bölgedeki kadınların istekleri doğrultusunda spor salonu da yapılacak. Pazaryeri olarak kullanılacak B Blok ise 1700 metrekare alana oturtulacak. Alan üzerine kurulacak pazarda 96 tezgah bulunacak. Bu blokta çocuk oyun alanının yanısıra zabıta odası, ölçü tartı odası, çay ocağı gibi bölümler de yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.