Atatürk, Özel Oğuzhan Özkaya İlkokulunda anıldı

Atatürk, Özel Oğuzhan Özkaya İlkokulunda anıldı

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79. Yıldönümünde Özel Oğuzhan Özkaya İlkokulunda yapılan törenle anıldı.

Özel Oğuzhan Özkaya İlkokulu öğrencileri Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Ölümsüzlüğünün 79. yılında saygıyla andılar.


Atamızın sonsuzluğa yürüdüğü saat olan 09:05 ‘de siren sesiyle başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra 4B sınıfından Dora Dişbudak Günün Anlam ve Önemini Belirten duygu dolu bir konuşma yaptı.

4 C sınıfı öğrencisi Elifsu Başköy’ün sunuculuğunu yaptığı tören (4B) Yağmur Taşaron’un ‘’Yıkın Bütün Heykellerimi’’ şiiri , (4A) Yağmur Canpek’in ‘’Sen Varsın Atatürk’üm Her Şeyimizde ‘’ ve (3B) Zenan Meryem Esen’in ‘’ 10 Kasım ‘’ şiiriyle izleyenleri büyüledi. 4B sınıfı öğrencilerinden Irmak Çağın, Kayra Serli’nin ‘’Almanca Şiir’inden ‘’ sonra 4 C sınıfı öğrencileri ‘’ Zoru Tanımayan Adam Atatürk’’ adlı oratoryosu ve 3. Sınıfların İngilizce Oratoryosu ile devam etti. Tören 1. sınıfların ‘’10 Kasım Benim En Büyük Yasım’’ ve ‘’ Resimdeki Atatürk’’ şarkılarıyla son buldu. Tören sonrasında öğrenciler Atatürk Büstüne karanfil bırakarak Ulu Önder Atatürk’ü saygıyla andılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.