Atatürk, Selçuk'ta sevdiği şarkılarla anılacak

Atatürk, Selçuk'ta sevdiği şarkılarla anılacak

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. Yılında Selçuk’ta bir program ile anılacak.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. Yılında Selçuk’ta bir program ile anılacak. 10 Kasım Cuma günü saat 20.30’da İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek programda TRT Sanatçıları Seher Dilmaç ve Tolga Meriç Atatürk’ün sevdiği şarkılarını seslendirecek.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. Yılı sebebiyle Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen anma programında TRT Sanatçıları ve aynı zamanda Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Üyeleri olan Seher Dilmaç ve Tolga Meriç, Atatürk’ü sevdiği şarkıları seslendirecek. Konser sunum, şiir, görsel efektler ve görüntülerle de zenginleşecek.

İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliğe tüm Selçuklular’ı davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Ölümünün 79. Yılında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal’i sevdiği şarkılar, şiirler ve hayatından kesitler ile anacağız. En büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere bırakan Atatürk’ü hep beraber anmak, anlamak ve yaşatmak için 10 Kasım Cuma günü saat 20.30’da İstasyon Meydanı’nda olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.