"Atatürk’e borçluyuz"

"Atatürk’e borçluyuz"

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere’deki okullarda hizmet veren öğretmenler onuruna 24 Kasım Öğretmenler günü yemeği verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte öğretmenlerin bu özel günü coşku içinde kutladı. Narlıdere Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği 24 Kasım öğretmenler günü kutlama etkinliğine başta Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere ilçe Emniyet müdürü Soner Özbaşı, Narlıdere ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, Narlıdere Belediyesi meclis üyeleri, Narlıdere’de bulunan tüm eğitim kurumları yönetici ve öğretmenleri katıldı. Narlıdereli öğretmenlerin eşleriyle birlikte katıldığı Narlıdere Belediyesinin 24 Kasım öğretmenler günü yemeğinde bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur sözlerine ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Baş Öğretmen ünvanı verildiği gün olan 24 Kasım’da siz değerli öğretmenlerimizin onuruna verdiğimiz yemeğimize hoş geldiniz’ diyerek başladı.  Batur “Cumhuriyetimizin bugünlere gelmesinde Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk’ün en önemli devrimlerden biri olan eğitim konusunda yaptığı devrimlere borçluyuz. Bizler, hem yönetici ve eğitimciler ona layık olmamız, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine getirirken onun bize emanet ettiği cumhuriyetin ilkelerine sahip çıkmalıyız. Narlıdere’de belediye olarak, yerel yönetim olarak çocuklarımızın sağlıklı eğitim alabilmeleri için tüm okullarımızın hizmetindeyiz. Özellikle bu dönem çok büyük bir şansımız var. NARBEM kurs merkezimizin Kanun hükmündeki kararnamelerden sonra yaşadığı süreç ve bu sürecin aşılmasında en büyük desteği gördüğümüz başta Milli Eğitim ilçe müdürümüz olmak üzere Narlıdere’ye geldiğinden bu yana her alanda olduğu gibi eğitim noktasında verdiği destekle hep yanımızda olan Narlıdere Kaymakamımız Sayın Hayrettin Çiftçi’ye hepinizin adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.
 
Başkan Batur’a teşekkür
Öğretmenler onuruna Narlıdere AKM’de düzenlenen yemekte bir konuşma gerçekleştiren 
Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak, bu kutsal görevi yapmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Koçak “24 Kasım 1928 yılında, Başöğretmenliği kabul edişinin 88. Yıl dönümünde Narlıdere Belediyesinin düzenlediği etkinliğe hoş geldiniz. Bu güzel günü bize bağışlayan Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok teşekkür ediyor, rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu özel günümüzde bizleri unutmayan, bizi ağırlayan ve değer veren Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur’a teşekkür ediyorum” dedi
 
 
Öğretmenler günü pastası kesildi
Konuşmaların ardından Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koçak’ın katılımı ile Gecenin sonunda geleneksel olarak hazırlanan 24 Kasım öğretmenler günü pastası tüm okul müdürleri ile birlikte kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.