Atatürk'süz duvar kalmasın

Atatürk'süz duvar kalmasın

Metropol dışındaki 19 ilçenin muhtarlarına Atatürk portresi, Türk bayrağı, Büyükşehir flaması ve evrak çantası dağıtımını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkezdeki 11 ilçenin 376 mahallesini de unutmadı.

İzmir Büyükşehir, Belediyesi, "Atatürk portresi asılmayan muhtarlık kalmasın" diye yola çıktığı dağıtımlara merkez mahalleler ile devam ediyor. Metropol dışında kalan 19 ilçenin mahalle muhtarlarına Atatürk portresi dağıtımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, rotasını şimdi de merkezdeki 11 ilçenin 376 mahalle muhtarına çevirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin yanı sıra Türk Bayrağı, İzmir Büyükşehir Belediyesi flaması ve evrak çantasının yer aldığı bu anlamlı hediye, muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Konak’ın Umurbey mahalle muhtarı olan 68 yaşındaki "en yaşlı kadın muhtar" Fatma Koçero ile Levent mahalle muhtarı olan 80 yaşındaki "en yaşlı erkek muhtar" Cevat Çavuşoğlu, Mustafa Kemal Atatürk portresinin ofislerindeki yerinin her zaman baş köşede olduğunu ve olacağını dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.