"Atatürk'ü Anmak ve Anlamak" paneli düzenlendi!

"Atatürk'ü Anmak ve Anlamak" paneli düzenlendi!

Gültepe'de Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle düzenlenen panele konuşmacı olarak Avukat Ulvi Puğ katıldı.

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler "Gültepemizde milli bayramlarımızı sizlerle hep birlikte kutlamak istedik. Kenar Mahalle Taraftar Derneğimizin güç birliğine ve emeklerine çok teşekkür ederim. Bundan sonra tüm milli bayramlarımızı yine hep birlikte kutlamak en büyük dileğimizdir" dedi.

img-20191027-wa0082.jpg

Panele konuşmacı olarak katılan Avukat Ulvi Puğ Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü asker, devlet adamı ve siyasetçi kimliğiyle anlattı.Kalabalık ve coşkulu bir topluluğa hitap eden Avukat Ulvi Puğ özetle "Gültepemizde sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum.Atatürk hepimiz gibi insandı.Bu memleketin insanlarını çok severdi.Onlara inanır ve güvenirdi.Ondan dolayıdır ki "Bu memleketi yine milletimizin azim ve kararı kurtaracaktır" demekteydi. Gerekmedikçe savaşı onaylanmamış her zaman barıştan yana olmuştur.Doğayı ve hayvanları çok sevmiş,sadece sevmekle kalmamış hayatının her adımında bunları tatbik etmiştir.Yeşili korumak için yeni yaptırılan yapıların yeri değiştirilmiş ağaçlar kesilmemiş,köpeği Fox her zaman yanında olmuştur.Çocukları çok sevmiş onların eğitimine önem vererek yurtdışında en iyi şekilde eğitim görmelerine destek vermiştir.Cumhuriyet onun kişiliğinin en güzel anlatımıydı".

img-20191027-wa0035.jpg

Panele CHP Konak İlçe Çağrı Gruşçu, Belediye Meclis Üyeleri,Muhtarlar,STK'ların başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Panel Avukat Ulvi Puğ'a çiçek ve plaket sunumuyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.