"Atatürk’ün vizyonu" Seferihisar’da konuşulacak

"Atatürk’ün vizyonu" Seferihisar’da konuşulacak

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen “Türkiye 2. Yüzyılına Hazır mı” devam ediyor. Bu kapsamda “Atatürk’ün vizyonu 2. yüzyıla ulaştı mı?” söyleşisi Sığacık, Kaleiçi'nde gerçekleşecek.

Nilda Altın Okay- Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen "Türkiye 2. Yüzyılına Hazır mı" söyleşileri kapsamında gerçekleşecek olan sekizinci etkinlikte, "Atatürk’ün vizyonu 2. yüzyıla ulaştı mı?" sorusuna Çiğdem Akdemir moderatörlüğünde cevap aranacak. Seferihisar Kaleiçi'nde düzenlenecek olan söyleşiye konuşmacı olarak Hasan Yükselir, Melike İlgün ve Ümit Çırak katılacak. Konuşmacılar, 19 Ağustos Cuma günü saat 21.00'da Sığacık, Kaleiçi'nde konuklar ile buluşacak.

s-53532a37d03e8a501d7c6658b75bce886d7cfa99.webp

Seferihisar Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Bu akşam Kaleiçi’nde “Türkiye 2. yüzyılına hazır mı” söyleşilerimizin 8. buluşmasında Hasan Yükselir, Melike İlgün ve Ümit Çırak ile “Atatürk’ün vizyonu 2. yüzyıla ulaştı mı” sorusunu tartışacağız. Saat 21.00’da KRT TV’de canlı yayınlanacak söyleşiye davetlisiniz." ifadelerine yer verildi.

fagpn2vxoamniyh.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.