Atçalı Kel Mehmet'in Galası MaviBahçe’de Düzenlendi

Atçalı Kel Mehmet'in Galası MaviBahçe’de Düzenlendi

Çekimleri İzmir’de gerçekleşen Kültür Bakanlığı desteğiyle hazırlanan Atçalı Kel Mehmet’in filminin Galası MaviBahçe’de düzenlendi.

İzmir’in Ödemiş ve Tire ilçelerinde çekilen, gerçek bir efe öyküsünün anlatıldığı Atçalı Kel Mehmet filminin galası kentin yeni yaşam merkezi MaviBahçe’de gerçekleşti. Yapımcılığını Güler Nalbanoğlu, Yönetmenliğini Hakan Şahin’in üstlendiği filmde başrolleri Gökhan Keser, Cemal Hünal, Ceren Kaplakarslan’ın başrollerini paylaştı. Keser’in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı galada, oyuncular ve sinemaseverler biraraya geldi. Kokteyl ve söyleşinin ardından, Atçalı Kel Mehmet filmi, yapımcı ve oyuncu kadrosu ile seyircilerin katılımıyla izlendi. 


Sevilen oyunculardan Ceren Kaplakarslan, çekimlerin çok keyifli geçtiğini bazı at binme sahnelerinde küçük sakatlıklar yaşandığını söyledi.  Atçalı Kel Mehmet’in muhteşem bir öyküsünün olduğunu belirten Kaplakarslan, “Atçalı Kel Mehmet, kendi dönemi ve sonraki efelere ilham kaynağı olmuştur. Filmde ben bir ağanın kızını canlandırıyorum. Ancak ağa olan baba kızını bir türlü vermek istemiyor. Efe ile kız aslında imkansız gibi gözüken saf bir aşk yaşıyor” dedi. Filmin yapımcılığını üstlenen Güler Nalbantoğlu, Ödemiş Birgi, Tire ve İzmir çevresinde çekimleri gerçekleşen filmin TRT ortak yapımı ve Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlandığını söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.