Atelier Rebul'dan aşkın kokusu

Atelier Rebul'dan aşkın kokusu

İzmir'de Alsancak ve Mavibahçe AVM'nin içerisinde bulunan mağazaları ile hizmet veren Atelier Rebul, Sevgililer Gününe özel sürprizleriyle İzmirlilerle buluşuyor.

Atelier Rebul 13-14 Şubat tarihlerinde mağazalarına gelen ve duygularını yansıtmanın farklı yolunu arayan sevgililere muhteşem bir ayrıcalık sunuyor. Baştan çıkarıcı parfümlerini, capcanlı harika kokulu çiçeklerle donatıyor ve sizin için ona en özel hediye kutusunu hazırlıyor.

Bu sevgililer gününde Atelier Rebul mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde, parfüm seçiminizle birlikte sunulan çiçeklerle donatılmış isme özel hediye paketleri, aşk kokusunu yansıtacak.

ÖZEL TASARIMLI KUTU...

Atelier Rebul, Rebul Eczanesi’nin 124 yıllık geçmişinden ve zanaatkar kozmetik atölyesi fikrinden ilham alarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 13-14 Şubat tarihlerinde, mağazalarında sevgililer günü için seçeceğiniz kadın parfümünü, canlı çiçeklerle donatılmış aranjmanıyla hazırlıyor ve onun isminin baş harfini taşıyan hediye kutularında size sunuyor.

Zarif, güçlü, saf ve içten kadınlardan ilham alınarak yaratılan Atelier Rebul kadın parfüm koleksiyonu; oryantal kokusuyla sizi esrarengiz bir yolculuğa çıkaran Rose Oud, nostaljik ve romantik kokusuyla Noble Bouquet, beyaz orkidenin tazeleyici ve egzotik kokusuyla White Orchid, siyah orkidenin çekici kokusuna sahip Black Orchid parfümlerinden oluşuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.