Ateş Savaşçıları İftarda Buluştu

Ateş Savaşçıları İftarda Buluştu

Manisa'da bir araya geldiler.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları sonucu  son bir haftadır  orman yangınlarına karşı  amansız bir savaş veren  Orman Bölge Müdüründen işletme müdürü ve şeflerine kadar  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün ateş savaşçıları  aileleri ile birlikte Manisa'da Orman İşletme Müdürü  Yasin Yaprak'ın ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya geldi.
 
İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal , eşi ve oğlu ile birlikte iftara katılmak için geldiği Manisa Sabuncubeli  Yangn Üssü'nde Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Müdürlük Üst Yönetimi ve yangın işçileri tarafından karşılandı.
 
 Bölge Müdür Yardımcıları Muhsin Köse, Suat Keten ve Bölge Müdürlük  Şube -İşletme Müdürlerinin de katıldığı iftar yemeğinde dualar, ilahiler semazen gösterileri ile gözlere, gönüllere  ve kulaklara da ziyafet verildi. 
 
İftar  yemeğinde hoş geldiniz konuşması yapan Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak'ın ardından kürsüye gelen İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ; özellikle son yılların en sıcak günlerinin yaşandığı şu zaman diliminde zor ve tehlikeli bir görevi yerine getirdiklerini orman yangınsız tek bir günün geçmediğini  mübarek ramazan günlerinde işçisinden orman mühendisine kadar tüm mesai arkadaşlarına Allah'dan sabır ve  güç vermesini diledi. Günün tüm yorgunluğunu  büyük bir aile olan  bölge müdürlük çalışanları ile birlikte yenen bu tür  iftar yemeği organizasyonlarında  bir araya gelerek  attıklarını söyledi. Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal konuşmasının ardından iftar yemeğine katılan emekli Orman Genel Müdür Yardımcılarından  Ramazan Çakır'ı da kürsüye davet ederek meslek büyükleri olan Çakır'dan da mesleki tecrübeleri ve anılarını paylaşmasını istedi.

Konuşmaların ardından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü çalışmalarının anlatıldığı  kısa bir tanıtım filmi izlenerek iftar programı son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.