Atila: Bu birliktelik çok önemli

Atila: Bu birliktelik çok önemli

Bornovalı amatörler, Bornova Belediyesi ve Bornova Kulüpler Birliği’nce düzenlenen toplantıda buluştu

Birliğin yeni ve eski başkanlarının buluştuğu toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyesi olarak daha fazla çocuk ve gencin daha iyi şartlarda spor yapması için çalıştıklarını belirterek, “Bu anlamda Sizler de çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz” diye konuştu

 

Bornovalı amatörler, Bornova Belediyesi ve Bornova Kulüpler Birliği’nce düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Büyük Park’ta Bornova Belediyesi tarafından hizmete açılan Çınar Evi’nde gerçekleşen toplantı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser, Birliğin Eski Başkanları; Efkan Muhtar ve Kamil İnal ile Bornova’daki amatör kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Birarada olmamız önemli

 

Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Murat Keser, “Bu bir yarış değil, görev değişimi. Benden önce görev yapan diğer arkadaşlarımın da burada bizlerle birlikte olması çok önemli” dedi.  “En büyük destekçimiz” dediği Bornova Belediyesi’nin yaptığı yardım ve tesis yatırımlarının Bornovalı amatörler için çok önemli olduğunu söyleyen Keser, alt yapılarla ilgili projeler üretmek için bir komisyon kuracaklarını da ifade etti.

 

Sorumluluğunuz büyük

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyesi olarak daha fazla çocuk ve gencin daha iyi şartlarda spor yapması için çalıştıklarını belirterek, bu amaçla kentin dört bir yanına yeni spor tesisleri yaptıklarını, mevcutları da yenilediklerini hatırlattı. Bornova Kulüpler Birliği’nin yeni yönetimine başarılar dileyen Başkan Atila, gördüğü birlik ve beraberlik tablosunun kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sizler çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu anlamda sorumluluğunuz çok büyük. Hepinize özverileri çalışmalarınız için çok teşekkür teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.