Automechanika Istanbul ilk kez dijital ortamda yer aldı

Automechanika Istanbul ilk kez dijital ortamda yer aldı

Uluslararası “Body Shop” Sempozyumu IBIS, Türkiye’deki buluşmasını bu yıl pandemi sebebiyle dijital ortamda yapıldı

Automechanika Istanbul’un partnerliği ile 7 Ekim Çarşamba günü düzenlenen online etkinlikte, Türkiye ve dünya otomotiv satış sonrası pazarı, tedarik zinciri ve hasar tamir sektörü hakkında güncel bilgiler paylaşıldı. Etkinlikte katılımcılar, konuşmacılara sorularını ve yorumlarını iletme şansı buldular. IBIS’ten Robert Snook moderatörlüğünde GiPA UK Genel Müdürü Quentin Le Hetet, Ak Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel, Başbuğ Group Yönetici Ortağı Halit Başbuğ, Elite Bodyshop Solutions kurucusu David Luehr, Adizes Institute ülke temsilcisi Ayhan Dayıoğlu ve Ford Otosan Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi Saygın Çakır’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte katılımcılar, Automechanika Istanbul fuarı ile ilgili ayrıntıları ve en güncel bilgileri almak için ilk kez bir dijital ortamda yer alan Automechanika Istanbul standını da ziyaret edip fuar yetkilileriyle görüşme fırsatı buldular.

COVID-19 pandemisinin Türkiye otomotiv satış sonrası pazarı ve tedarik zincirine etkileri, "Düşük temas ekonomisi"'nin Türkiye hasar tamir sektörü için önemi, hasar tamiri trendleri ve iş dünyasında hayatta kalmaktan büyümeye doğru giden yol üzerine öneriler konferansta öne çıkan konular oldu. Messe Frankfurt Istanbul Yönetici Ortağı Tayfun Yardım ise IBIS Connect Turkey Online Etkinliği’ni “Türkiye’de ve dünyada otomotiv satış sonrası pazarı ve hasar tamir sektörününün en önemli etkinliğinde bu yıl partner olarak yer almak bizleri ayrıca gururlandırdı. Automechanika Istanbul ve IBIS işbirliğinin önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini temenni ediyoruz.” sözleriyle değerlendirdi.

Türkiye’nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı Automechanika Istanbul, Avrupa’nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ’lere pazara giriş imkanı sağlamaktadır. Nisan 2019’da toplam 1,397 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 48,737 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul rekor sayılarla sonuçlandı. Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren bu fuar, Türkiye için olduğu kadar çevre ülkeler için de önemli bir buluşma platformu haline geldi.  Bir sonraki Automechanika Istanbul, 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.