Av. Atalay Aksay'dan aday taıtım kokteyli

Av. Atalay Aksay'dan aday taıtım kokteyli

YALNIZCA SÖYLEM DEĞİL ARTIK EYLEM ZAMANI

İzmir Barosunun ilk toplantısının 7-8 Ekim, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantısının 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda , İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubunun Av. Atalay Aksay başkan adaylığındaki Aday Tanıtım Kokteyli 19 Eylül akşamı Fuar Ada Gazinosunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kokteyle katılımda genç avukatların yoğun ilgisi gözlerden kaçmazken pek çok sivil toplum örgütünün başkan ve üyelerinin de tanıtım kokteyline gelerek destek ve başarı dileklerinde bulunduğu gözlemlendi.

YALNIZCA SÖYLEM DEĞİL ARTIK EYLEM ZAMANI

Başkan adayı Atalay Aksay; ekibini tanıtmadan önce gecede yaptığı konuşmada, ‘ 12 yıl 3 aylık verilen emeklerin ürünü olarak bir puzzle gibi parçaların birleştirilerek ekip oluşturduğunu, dinamik enerji dolu bu ekibine güvendiğini ve artık İzmir Barosunda yeni bir dönem başlayacağını,  yalnızca söylem değil eylemsel bir baro yönetiminin olacağını söyledi.

Av. AKSAY: GÜCÜ PAYLAŞIYORUZ

İzmir Barosunun 9.000.üyeye ulaşması karşısında 10 kişilik yönetim kurulları ile yönetilmesinin zorluğuna dikkat çeken Av. Atalay Aksay, yeni kuracağı kurullarla baroyu birlikte yöneteceklerini ve gücü paylaşarak daha büyük bir sinerji elde edeceklerini belirtti.

GÜÇLÜ KADRO,AKADEMİK BARO

Gecede ekibini tanıtan başkan adayı Av. Atalay Aksay’ın ekibinde Cumhuriyetçi Avukatlar Grubunun kuruluşundan bu yana varolan  gerek listelerde yer alan gerekse tüm çalışmalarda destek olan çalışkan ,başarılı avukatların yanı sıra hukuk fakültelerinde pek çok öğrenciyi yetiştirmiş çok değerli akademisyen avukatların varlığı dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.