Avalanche Gelişmeleri: AVAX Fiyat Yorumu

Avalanche Gelişmeleri: AVAX Fiyat Yorumu

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, Avalanche gelişmeleri ve AVAX fiyat yorumlarını konu alan bir yazı hazırladı.

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, Avalanche gelişmeleri ve AVAX fiyat yorumlarını konu alan bir yazı hazırladı.

Avalanche Gelişmeleri

Başında bir Türk ismin (Emin Gün Sirer) bulunduğu Avalanche (AVAX), ülşkemizdeki kripto para yatırımcıları tarafından da ilgi görüyor. Son günlerde Avalanchte’ta yaşanan gelişmelerin ise özellikle dikkat çektiği görülüyor.

CoinTürk adlı kripto para, NFT, Web3, Bitcoin, altcoin ve blockchain haber sitesinde de belirtildiği gibi Avalanche ğı 27 Mart’ta Fuji test ağında Cortina yükseltmesini duyurdu. ve yapılan açıklamalara göre yükseltme 30 Mart’ta etkinleştirilecek.

Dolayısıyla yapılan açıklamalara göre ilk olarak 27 Mart’ta ön sürüm kodu test ağında yayınlanacak ve yükseltme 30 Mart’ta Avalanche blok zincirinde etkin olarak kullanıcılara sunulacak.

Öte yandan yapılan açıklamalara göre AvalancheGo’nun en son sürümü, borsaların blok zincirini desteklemesini kolaylaştıracak. Ayrıca ekip, doğrulayıcıların Avalanche ekosistemini desteklemesini kazançlı hale getiren yeni özellikler getirdi.

AVAX Fiyat Yorumları

Analistlerin yorumlarına bakıldığında yatırımcıların AVAX’ı uzun vadeli bir kripto para birimi olarak görmelerinin tavsiye edildiğine şahit oluyoruz. Çünkü AVAX, halihazırda büyük borsalarda listelenmiş, artık ayakları yere sağlam basan bir kripto para olarak görülüyor ve sansasyonel coin’ler gibi 1 gecede büyük artış kaydetmeyeceği düşünülüyor. Buna ek olarak yatırımcılar uzun vadede AVAX’ın yeni ATH kaydedebileceğini de düşünüyor.

Öte yandan AVAX yazının kaleme alındığı sırada 17 dolardan işlem görüyor ve son 1 ay içinde yaşamış olduğu yüzde 17’lik artış dikkatleri çekiyor. Buna ek olarak AVAX’ın şu anda kripto para piyasası ile birlikte hareket ettiği düşünüldüğünde bu durum çok da endişe yaratan bir gelişme olmayacak şekilde yorumlanıyor.

Analistlere göre AVAX için 20 dolar ilk önemli seviye ve bu seviyenin üzerinde AVAX’ın 22 doları kırması halinde 25 dolar testinin gelebileceği düşünülüyor. AVAX tüm zamanlar rekorunu 21 Kasım 2021 tarihinde 146 dolar ile kırmıştı. Dolayısıyla AVAX fiyatı bu seviyenin hala yaklaşık %88 altında işlem görüyor. Ayrıca yatırımcılar kripto para piyasasının şu anda net sinyaller vermediğini unutmamalı ve adımlarını buna göre atmalı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.