Avcılar İnşaat'tan "Erken" teslim

Avcılar İnşaat'tan "Erken" teslim

Avcılar İnşaat, lüksü ve modernizmi yatay mimaride yaşatan projesi Avcılar Exclusive Bayraklı’nın ofis bölümünü 9 ay önce tamamladı. Konut bölümü ise planlanandan bir yıl önce yatırımcılarına teslim edilecek.

İzmir'in yeni iş merkezi Bayraklı'nın kalbinde yer alan Avcılar Exclusive Bayraklı, Konut-Ofis-Alışveriş merkezleri olarak tasarlandı. Yatay mimarisiyle dikkat çeken projenin inşaatı, artan maliyetler ve pandeminin getirdiği olumsuzluğa rağmen durmadı. Aksine çalışmalara hız verildi. Projenin 26 ticari alan ile 156 bağımsız bölümün yer aldığı "Business" konsepti, planlanandan 9 ay önce tamamlandı.

Avcılar Exclusive Bayraklı'da pandemi koşulları kapsamında yatırımcılar törenle anahtarlarını teslim aldı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir’in çok özel bir şehir olduğunu belirterek “İzmir'de yaşadığımız için kendimizi hep özel hissettik. Amacımız yatırımcımıza da kendini özel hissettirmek. Bunun için tüm iş ve yaşam konforunun sağlandığı Avcılar Exclusive Bayraklı'ya büyük önem verdik" dedi.

Yatırımcı yüzde 300 kazandı

İnşaat maliyetlerinin yüzde 145 oranında arttığına dikkat çeken İdris Avcı "Ayrıca pandemi gibi tüm dünyayı olumsuz etkileyen bir ortamda, yatırımcımızı koruyacak tüm tedbirleri aldık. İnşaatımıza hız verdik ve planlanan teslim tarihinden 9 ay önce projemizi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm bunların yanında tercihini Avcılar'dan yana kullananların yatırımları da yüzde 300 oranında değer kazandı" dedi.

İkinci rekor geliyor

Avcılar Exclusive Bayraklı'nın konut bölümünü kapsayan 103 bağımsız bölümün yer aldığı "Home" konseptinde de inşaat çalışmaları devam ediyor. Avcılar İnşaat, burada yeni bir rekora imza atacak. İnşaat planlanandan bir yıl önce tamamlanacak.

projects_5505_1621973702822-foto2.jpg

Anahtarlarını teslim alanların görüşleri ise şöyle

Osman Can Nazlıgil:
“Avcılar İnşaat’ın hızını, önceki projelerinden biliyorduk. Bu yüzden erken teslim bizim için sürpriz olmadı. Ofisimize girer girmez işçiliğin kalitesini de gözümle gördüm"
 
Aslıhan Karataş:
“Erken teslim harika oldu. İşlerimize yeni ofisimizde devam edeceğimiz için heyecanlıyız”
 
Hüseyin Soner Coruk :
“Bir projeye bakarken insanın aklına hep ‘Başlıyor da bitecek mi? ’ düşüncesi geliyor. Avcılar bize bunu hiç düşündürmedi. İyi ki güvenmişiz”
 
Ercan Canımoğlu :
“Bırakın teslim etmeyi, projelerin dahi tamamlanamadığı böyle bir dönemde Avcılar'ın teslimi zamanından önce yapması bizim için gerçekten çok değerli. Proje teslim edilir edilmez de hemen kiraya verdik"
 
Zafer Candoğan :
“Bu projeyi temeli atılırken gördük, incelediğimizde her şeyiyle bize çok orijinal geldi. Konumu da çok özel.  Erken teslim konusunda mutluyuz, teşekkürler”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.