Avcılar'dan destek çağrısı

Avcılar'dan destek çağrısı

Elindeki stok gayrimenkuller ile kendi kiraladığı 100 daireyi depremzedelere tahsis eden Avcılar İnşaat, sektöre "Siz de kapılarınızı açın" çağrısı yaptı.

Avcılar İnşaat tarafından depremin olduğu anda oluşturulan kriz masası, stoktaki tüm gayrimenkulleri "İzmir İçin Hep Beraber" kampanyasıyla depremzedeler için ayırdı. Önceki gün aileler için konutlar hazırlanırken dün de anahtarları teslim edildi.

Alkışla teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Avcılar Tanıtım Ofisi'nde depremzede ailelerle biraraya geldi. Avcılar İnşaat'ın böylesine bir dönemde çok önemli bir işe imza attığına dikkat çeken İduğ, "Kendilerine destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz" dedi. İhtiyaç duyulan tüm teşrifatların da yine belediye tarafından karşılanacağını söyleyen İduğ, depremzede ailelere anahtarlarını teslim ederken "Melek" olarak nitelendirdiği Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı'ya da alkışla teşekkür etti.

İzmir için her şeyi yaparız

Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı "Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Böyle bir günde hepimiz birbirimize sahip çıkmalıyız. Eğer bugün bize bir şey olsaydı biliyoruz ki İzmirliler de bize sahip çıkardı. Bu karşılıksız güvenle biz de tüm gücümüzle İzmirli depremzedelerin yanındayız. İzmir için her şeyi yaparız. İstiyoruz ki sektörümüzdeki tüm firmalar da stoklarındaki gayrimenkulleri depremzedelerin kullanımına açsın" dedi. Yaraların hızla sarılmasıyla kentin de aynı hızla toparlanacağını ifade eden Avcı "Bu çağrımızın karşılıksız kalmayacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Depremzede Recep Gençoğlu ise ailesiyle birlikte Avcılar Caddebostan'daki dairesine yerleşti. Hiç bir eşyası kalmayan Gençoğlu "Depremde hiçbir eşyamız kalmamıştı. Burada kaşığımız dahi düşünülmüş. Üstelik tüm sosyal imkanlardan da yararlanabileceğiz. Bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederiz" dedi. Öte yandan İdris Avcı'nın 6 yaşındaki kızı Minel Bera Avcı da "İzmir İçin Hep Beraber" kampanyasına farklı şekilde destek verdi. Minel Bera Avcı, kumbarasında biriktirdiği parasının yarısını enkazdan kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçcek, diğer yarısını da yine 4 yaşındaki Ayda Gezgin için bağışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.