Avcılar'dan kira garantisi

Avcılar'dan kira garantisi

Avcılar İnşaat, ofislerde yaptığı “garantili kira desteği” kampanyasından sonra, konutlarda da yine kira desteği başlattı. Avcılar Exclusive Bayraklı'dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira, garantili kira desteği sağlanacak.

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı , yatırımcıya destek olmak üzere geliştirdikleri "garantili kira desteği"nin büyük ilgi gördüğünü belirterek “Aynı desteği konut alanlara da vermek istedik. Avcılar Exclusive Bayraklı'dan konut alanlar, 5 yıl boyunca her ay 7 bin lira kira garantisiyle ‘Kiracım ödeme yapacak mı, bu ay krediyi ödeyebilecek miyim’ gibi sorunları düşünmeyecek" dedi.

“Hayatınıza siz yön verin”

Yatırımcıları şehrin merkezinde modern ve prestijli bir evde yaşamaya davet ettiklerini belirten Avcı “Avcılar Exclusive Bayraklı'da ferah iç mekanlar ve son teknolojiyle tasarlanan bir yaşam alanı inşa ettik. Lüksün en modern en güzel halini sunuyoruz” diye konuştu. 6 ay erken teslim edilecek Bayraklı Exclusive projesi, şehrin merkezinde, modern mimarisi ve sosyal donatı alanları ile hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Merkezi konumu, ulaşım avantajı, yatırım değeri, müşteri memnuniyeti ve prestijli yatırımcı kitlesi ile Avcılar Exclusive Bayraklı projesinde konut stokları hızla tükeniyor.

unnamed-601.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.